Nyhet

Deler ut to millioner – brukerstedene ikke klare

– Kampanjen har gitt oss mye oppmerksomhet, sier mCash.

Mobilbetalingsløsningen mCash er disse dager i sentrum for en heftig kampanje. Selskapet deler ut til sammen to millioner kroner, 50 kroner hver til de første 40 000 som laster ned appen.

– Vi har fått mye oppmerksomhet med kampanjen. Det er kjempehyggelig, og vi ser stor aktivitet i appen, sier markedssjef Lars-Thomas Stene i mCash til Mobilen.no.

Vi tok derfor med oss mobiltelefonen til nærmeste Deli de Luca for å teste hvordan det fungerer. Men verken der eller på neste storkiosk hadde vi hellet med oss. Til tross for at Deli de Luca blir markedsført som samarbeidspartner på mCash sine nettsider, er ikke løsningen klar hos storkiosk-kjeden ennå.

Venter på kassaløsning

– Deli de Luca er under implementering. Vi venter på at kassaløsningen deres skal implementeres, og jobber med innrulleringen nå, sier Stene til Mobilen.no.

Stene kan imidlertid ikke si noe om når brukerne vil kunne betale med mobilen på Deli de Luca. Også når det gjelder Bunnpris, vil kundene måtte vente på mobilbetaling til kassaløsningene er klare.

– Per i dag er det Burger King som er klar av de fysiske butikkene. På nett er det blant andre Euronics, Dagbladet og Barbershop som er klare til bruk, sier Stene til Mobilen.no.

Ifølge Stene har mCash-kampanjen gitt selskapet mange henvendelser fra bedrifter som ønsker å bli brukersteder. Mange skal være i ferd med å bli klare, mens andre fortsatt er på samtalestadiet.

Les mer: Nå kan du betale burgeren med mobilen

Les også
Nå er det mulig å betale med mobilen
Les også
Endelig kan du betale i butikken med mobilen
Les også
Slik er Apples mobil-lommebok
Les også
Restauranter skal få fart på mobil betaling
Les også
Lar deg kjøpe Android-apper med PayPal
Les også
Telenors «hemmelige» satsing
Les også
Kaffen blir dyrere med mobilbetaling
Les også
Nå kan du betale burgeren din med mobilen
Les også
mCash får mer cash
Les også
Vil selge dine kjøpevaner
Les også
Disse slåss om din mobile lommebok
annonse