Til hovedinnhold

Corsair satser på lyd

Corsair slår seg atter inn på nye områder, og denne gangen er det lydmarkedet som er målet. Det er på ingen måter første gangen Corsair går nye veier, tidligere var de utelukkende kjent for sine minnemoduler, men så kom det strømforsyninger, prosessorkjølere og SSD-enheter.

Det første lydproduktet i får se fra Corsair er USB-hodesettet HS1, som Corsair noe ubeskjedent omtaler som ideelt for den som er seriøs både når det gjelder spilling og når det gjelder lydkvalitet. Hodesettet har aktiv dempning av bakgrunnsstøy og skal være designet til både spill, musikk og film.

Corsair har tatt i bruk elemeter med en diameter på 5 cm, og mye tid skal ha gått med til å finne både riktig vinkel på elementene samt utformingen av selve øreklokken. Dolby Headphone surround er også på plass, for bruk i både spill og til filmtitting. Frekvensresponsen skal være fra 20 Hz til 20 kHz, uten at Corsair oppgir noe om dempningen ved de aktuelle frekvensene. Videre noterer vi oss 32 Ohms impedans og tre meter kabel.

Noen priser eller informasjon om når enhetene kommer til Norge er ikke kjent.

(Kilde: Corsair)

Les også
Godlyd for bærbare
Les også
Corsair A70
Les også
Corsair fortsetter med vannkjøling
Les også
Noe av det raskeste
Les også
Øker Force-ytelsen
Les også
SSD i bøtter og spann
Les også
Nytt kabinett fra Corsair
Mer om
annonse