Nyhet

Slik blir HTC Puccini

Lekkede bilder avslører et stort, nytt nettbrett.

Med den lommevennlige HTC Flyer ferskt i minne får vi i dag se lekkede bilder av HTCs neste nettbrett, Puccini. Denne gangen øker de skjermstørrelsen, men beholder pekepennen vi så hos HTC Flyer.

LES OGSÅ: Vi tester HTC Flyer.

Større enn iPad

Bildene kommer fra en kilde til teknologibloggen Boy Genius Report, og viser et langt større nettbrett enn det vi har sett fra HTC tidligere. Vi kalte HTC Flyer for et lommevennlig nettbrett, men med Puccini går de vekk fra dette og avslører en skjerm på hele 10 tommer. Til sammenlikning har HTC Flyer en skjermstørrelse på 7 tommer, mens Apples iPad 2 har 9,7 tommer. Samsungs Galaxy Tab 10.1 har som Puccini også en skjermstørrelse på 10 tommer.

I tillegg til den åpentbart større skjermen ser vi også et kamera på forsiden av nettbrettet, samt et 8.0 megapiksel-kamera plassert på baksiden. Det kan også se ut som Puccini vil by på stereolyd fra de innebygde høytalerne.

Rå innmat

Dette er ikke første gang informasjon om HTC Puccini har lekket ut, så vi har et par spesifikasjoner å by på også. Nettbrettet blir drevet av en 1.5-GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon MSM8660, og ha muligheter for GSM-, WCDMA- og 4G/LTE-oppkobling. Puccini vil også komme ferdiginstallert med Android 3.2 Honeycomb, med deres egne HTC Sense-skall oppå.

Pris og lanseringsdato er fortsatt uvisst, men vi vil holde dere oppdatert når ny informasjon dukker opp.

LES OGSÅ: - Android har bare 1,2 millioner nettbrett i bruk

annonse