Til hovedinnhold

Feil på enkelte Sigma-objektiver

Sigma bekrefter idag at det er avdekket en produksjonsfeil som kan forekomme på enkelte eksemplarer av tre av deres teleobjektiver. Det er snakk om en feil ved autofokusen som kan forekomme på objektiver i følgende serienummerrekker i disse tre modellene:

Vi har vært i kontakt med Fotovideo, den ene av de to norske importørene. De er klar over situasjonen, men har foreløpig ikke fått rapporter om tilfeller i Norge. De vil imidlertid tilby hjelp til kunder som opplever feil med objektiver som har gått gjennom deres kanaler. Siden blant andre Elkjøp, Lefdal, Komplett og Mpx bruker andre kanaler vil det naturlige første skritt for de som eventuelt måtte få problemer være å ta kontakt med butikken hvor det er kjøpt for å få hjelp til å finne en løsning.

Oppdatert: Nærmere om problemet
Problemet som kan oppstå i enkelttilfeller innenfor de nevnte seriene, er at autofokusen jager unaturlig mye frem og tilbake. Dette skal være lett å oppdage med en gang, og siden importøren og verkstedet er klar over denne feilen, kan de tilby nødvendig service for de som har vært uheldige og mottatt mandagseksemplarer.

Les også
Sigmas nye flaggskip får prislapp
annonse