Til hovedinnhold

Gikk du glipp av IFA-høydepunktene?

Her finner du sniktitter på de mest spennende mobiltelefonene og nettbrettene fra messen.

IFA-høydepunkter, side 1

Årets IFA-messe er over, og vi sitter igjen med massevis av inntrykk. Store produsenter som Samsung, Sony, HTC, Huawei og LG lanserte og viste frem nye mobiltelefoner og nettbrett, i tillegg til at vi fikk se spennende, morsomme og rare produkter fra mindre kjente produsenter.

Amobil.no hadde to journalister til stede på messen, og i løpet av noen veldig hektiske dager fikk vi prøve ut mange av de mest interessante produktene for å gjøre oss opp et førsteinntrykk.

Vi har samlet alle sniktittene og våre førsteinntrykk på denne siden. Kos deg!

Les også: Se bildene fra IFA 2012

Samsung Galaxy Note II: En diger mobiltelefon

Med Galaxy Note II har Samsung tatt sin gigantmobil til nye høyder. Vi lot oss imponere av den nye Note-modellen med 5,5-tommers HD-skjerm.

Les sniktitten på Samsung Galaxy Note II

Lenovo IdeaPad S2110: Linjelekkert og kraftig Android-brett

Lenovos nye nettbrett ser ut som en ultraportabel PC, med syltynn skjerm, hengslet fast til et like syltynt tastatur. Klappet sammen som en laptop måler det hele under 20 mm. Med kraftig prosessor og elegant design, ligger Lenovo an til å havne høyt på vår ønskeliste til jul.

Les sniktitten på Lenovo IdeaPad S2110

Sony Xperia V: Eksklusiv og robust Sony

Sony tar kvalitetsfølelsen for robuste telefoner ett hakk videre. Xperia V er en kompakt mobil som er både vann- og støvtett.

Les sniktitten på Sony Xperia V

ZTE Grand X IN: Nå kommer Intel-mobilene

Det er lenge siden Intel først begynte på jobben med å få sine prosessorer inn i mobiltelefoner, hvor det til nå har vært ARM-prosessorer som har dominert. Denne Intel-mobilen er blant de første, og kommer til Norge.

Les sniktitten på ZTE Grand X IN

HTC Desire X: Comeback for Desire

En stund skulle alle de kule HTC-mobilene tilhøre One-serien. Nå kommer imidlertid mellomklassemobilen Desire X. Vi har kikket på den.

Les sniktittenpå HTC Desire X

Sony Xperia Tablet S: Billig og sprutsikkert brett

Sony Xperia Tablet S byr på bedre byggekvalitet og mye spennende programvare enn forgjengeren. Nettbrettet tåler også vann.

Les sniktitten på Sony Xperia Tablet S

Sony Xperia J: Et blandet førsteinntrykk

Xperia J er minstemann av de tre telefonene Sony lanserte under årets IFA-messe. Som den enklest utstyrte av de nye Xperia-telefonene er den aktuell for både ungdom og for andre som ikke ønsker å blakke seg når de handler telefon. Vi tok en titt på Sonys rimelige Android-telefon.

Les sniktitten på Sony Xperia J

På neste side finner du ytterligere sju sniktitter

IFA-høydepunkter, side 2

Huawei Ascend G 600: Treffsikkert fra Huawei

Huawei Ascend er fremstilt som mobiltelefonen med 15 dager standby-tid, men Ascend G600 er mer enn et batteri du kan ringe med. Denne telefonen har alt, bortsett fra et merkenavn som gir status i Norge.

Les sniktitten på Huawei Ascend G 600

Sony Xperia T: Hils på Bond-mobilen

Bor det en hemmelig agent i deg? I så fall kan det hende Sony Xperia T er riktig valg. Dette er nemlig den offisielle James Bond-mobilen for filmen Skyfall. Vi tok på oss agenthabitten for å se nærmere på vidunderet.

Les sniktitten på Sony Xperia T

Samsung Ativ Smart PC: PC-en som er et nettbrett

Når mobilen ble mer lik en PC fikk den navnet smartmobil. Nå har Samsung også lansert det de kaller Smart PC. Den kjører Microsoft Windows 8, og utfordrer det tradisjonelle skillet mellom nettbrett og PC. Ativ Smart PC er et lynkjapt Windows 8-brett for deg som ikke trenger full PC-funksjonalitet.

Les sniktitten på Samsung Ativ Smart PC

Acer Iconia W510: Fullverdig PC i et nettbrett

Det er ingen tvil om at Microsoft er på offensiven med nye Windows 8. Resultatet så vi med egne øyne på årets IFA-messe, der Acers Iconia W510 var et av de mange spennende produktene på plattformen.

Les sniktitten på Acer Iconia W510

Samsung Galaxy Camera: 3G og Android i kameraet

Samsung Galaxy Camera er så langt det første kameraet fra en større produsent som er utstyrt med både Android-menyer og 3G. Har du lyst til å kjøre Instagram på kompaktkameraet? Ikke noe problem.

Les sniktitten på Samsung Galaxy Camera

Samsung Ativ Tab: Lynraskt med Windows 8

De første Windows 8-nettbrettene er rett rundt hjørnet. Samsung lanserte flere spennende Windows 8-nettbrett på IFA-messen, blant annet det hendige Ativ Tab-nettbrettet som er på størrelse med en iPad.

Les sniktitten på Samsung Ativ Tab

Acer Iconia W700: Enormt Windows-nettbrett

Noen vil kanskje se på Iconia W700 som et gigantomant nettbrett, mens for andre er det en ekstremt kompakt PC til å ha i stua. Med en 11,6-tommers skjerm og masse utstyr er dette et nettbrett som skiller seg ut.

Les sniktitten på Acer Iconia W700

annonse