Nyhet

Gikk du glipp av IFA-høydepunktene?

Her finner du sniktitter på de mest spennende mobiltelefonene og nettbrettene fra messen.

IFA-høydepunkter, side 1

Årets IFA-messe er over, og vi sitter igjen med massevis av inntrykk. Store produsenter som Samsung, Sony, HTC, Huawei og LG lanserte og viste frem nye mobiltelefoner og nettbrett, i tillegg til at vi fikk se spennende, morsomme og rare produkter fra mindre kjente produsenter.

Amobil.no hadde to journalister til stede på messen, og i løpet av noen veldig hektiske dager fikk vi prøve ut mange av de mest interessante produktene for å gjøre oss opp et førsteinntrykk.

Vi har samlet alle sniktittene og våre førsteinntrykk på denne siden. Kos deg!

Les også: Se bildene fra IFA 2012

Samsung Galaxy Note II: En diger mobiltelefon

Med Galaxy Note II har Samsung tatt sin gigantmobil til nye høyder. Vi lot oss imponere av den nye Note-modellen med 5,5-tommers HD-skjerm.

Les sniktitten på Samsung Galaxy Note II

Lenovo IdeaPad S2110: Linjelekkert og kraftig Android-brett

Lenovos nye nettbrett ser ut som en ultraportabel PC, med syltynn skjerm, hengslet fast til et like syltynt tastatur. Klappet sammen som en laptop måler det hele under 20 mm. Med kraftig prosessor og elegant design, ligger Lenovo an til å havne høyt på vår ønskeliste til jul.

Les sniktitten på Lenovo IdeaPad S2110

Sony Xperia V: Eksklusiv og robust Sony

Sony tar kvalitetsfølelsen for robuste telefoner ett hakk videre. Xperia V er en kompakt mobil som er både vann- og støvtett.

Les sniktitten på Sony Xperia V

ZTE Grand X IN: Nå kommer Intel-mobilene

Det er lenge siden Intel først begynte på jobben med å få sine prosessorer inn i mobiltelefoner, hvor det til nå har vært ARM-prosessorer som har dominert. Denne Intel-mobilen er blant de første, og kommer til Norge.

Les sniktitten på ZTE Grand X IN

HTC Desire X: Comeback for Desire

En stund skulle alle de kule HTC-mobilene tilhøre One-serien. Nå kommer imidlertid mellomklassemobilen Desire X. Vi har kikket på den.

Les sniktittenpå HTC Desire X

Sony Xperia Tablet S: Billig og sprutsikkert brett

Sony Xperia Tablet S byr på bedre byggekvalitet og mye spennende programvare enn forgjengeren. Nettbrettet tåler også vann.

Les sniktitten på Sony Xperia Tablet S

Sony Xperia J: Et blandet førsteinntrykk

Xperia J er minstemann av de tre telefonene Sony lanserte under årets IFA-messe. Som den enklest utstyrte av de nye Xperia-telefonene er den aktuell for både ungdom og for andre som ikke ønsker å blakke seg når de handler telefon. Vi tok en titt på Sonys rimelige Android-telefon.

Les sniktitten på Sony Xperia J

På neste side finner du ytterligere sju sniktitter