Nyhet

Glemmer fjernkontrollen i fryseren

De fleste kan antagelig kjenne seg igjen i det å lete febrilsk etter fjernkontrollen til TV-en når du trenger den mest. Nå er det gjennomført en omfattende undersøkelse som avslører de vanligste stedene å miste den, og en del av funnene er muligens noe overraskende.

Det er Logitech som står bak spørreundersøkelsen, som ble gjennomført i flere land for å avdekke folks fjernkontrollvaner. Nesten halvparten av de som svarte hadde fire eller flere fjernkontroller i stua, og disse spres tydeligvis rundt på de underligste steder.

Ikke helt uventet er det sitteplassen som er det mest utbredte åstedet for fjernkontrollforsvinninger, og hele 49 prosent svarte at sofaen var der kontrollene forsvant oftest.

Av de mer uvanlige stedene folk fant igjen fjernkontrollene sine, svarte 8 prosent baderommet, og en like stor andel oppgav kommodeskuffen. Enda mer fascinerende er de fire prosentene som la igjen fjernkontrollene i kjøleskapet eller fryseren, noe som sannsynligvis ikke er helt heldig for elektronikken.

I tillegg pleide to prosent å ta den med seg ut av huset eller inn i bilen.

Hvor pleier du å miste fjernkontrollen? Diskutér gjerne i forumet.

(Kilde: ZDNet)

Les også
En slik TV har du aldri sett før
Les også
Bytt ut fjernkontrollen med tankekraft
Les også
Er dette fremtidens fjernkontroll?
Les også
Ikke tabu å ta med mobilen på do
Les også
Panasonic TX-P50G30: Panasonic TX-P50G30
Les også
TV-Skolen: Mediespillere
Les også
TV-Skolen: Slik kobler du PC-en til flatskjermen
Les også
– Kanaler, fjernkontroller og TV-er forsvinner
Les også
Styr TV-en med håndbevegelser
annonse