Steve Jobs-dukken er i salg

Perfekt for voodoo?

En Mac, Ipad og Iphone (i miniatyrform) følger også med figuren.

Om du enten er en av de som samler på alt som har med Apple å gjøre, eller rett og slett ikke kan fordra fyren. Uansett hvilken gruppe du tilhører har du nå muligheten til å skaffe deg en figur av selveste Steve Jobs.

Dette er imidlertid ikke første gangen noen gir ut en figur som skal forestille Apple-sjefen. For noen måneder siden måtte nettsiden MIC-gadget gi opp salget av sin egen Jobs-dukke etter press fra Apples juridiske avdeling, uten at det ser ut til å skremme noen fra å selge nye figurer av Jobs.

Denne nye figuren er 30 centimeter lang eller 1/6 av Apple-sjefens faktiske størrelse, og kan bli din for stive 160 dollar. Men utifra bildene ser den veldig ekte ut. Jobs karakteristiske New Balance 992 sko, den svarte genseren og de trange olabuksene har produsenten fått med seg til minste detalj. De fleste av Apples produkter følger også med, som Ipad, Mac og Iphone. I miniatyrform naturligvis.

Til tross for at mange medier nevner denne dukken, vites det fortsatt ikke hvor man får kjøpt figuren, noe som tyder på at den kun er ment for spesielt interesserte.

Les også
Nå kan du se den nye Steve Jobs-filmen
Les også
Er dette tidenes kuleste Halloween-kostyme?
Les også
Disse gutta er rikest i IT-industrien
Les også
Ville du kjøpt datamaskin fra “Apple Stoer”?
Les også
Dette er nye Mac OS X Lion
Les også
Gevær, granater og iPad for Singapores soldater
Les også
Apple legger seg paddeflate
Les også
Apple vil bygge et romskip-hovedkvarter
annonse