Tek.no

Nyhet

Her er Cooler Masters nye «kjølekube»

Slipper nytt kabinett for liggende hovedkort.

Cooler Master
Ole Henrik Johansen
14 Nov 2012 12:43

Cooler Master slipper nå et nytt kabinett i sin HAF-serie (High Air Flow). Den nye modellen, HAF XB, bryter med sine brødre når det kommer til utseende. For mens HAF 932 Advanced, HAF 912 Plus og HAF X er utformet i tradisjonell tårnform, er HAF XB konstruert som en kube.

Gode kjølemuligheter

Det nye kabinettet fra Cooler Master støtter hovedkort opp til ATX-størrelse, og har gode muligheter for kjøling. Blant annet er det plass til en 200-millimeters vifte i toppen av kabinettet, mens fronten kan fylles med to 120 millimeter store vifter. Bak i kabinettet er det plass til en 120-millimeters vifte, samt to vifter på 80 millimeter.

Skal du bruke kabinettet til vannkjøling har du plass til en 240-millimeters radiator i fronten, og en 120 millimeter stor radiator bak i kuben.

Bra med plass

Selve kabinettet måler 44,2 centimeter i bredden, 33 centimeter i høyden, og 42,3 centimeter i dybden. Kuben har plass til dobbelt opp med grafikkort, dersom du skal kjøre dem i SLI eller CrossFire.

Det er videre plass til to 5,25-tommers enheter, to vanlige 3,5 tommer store harddisker, og inntil seks 2,5-tommers enheter. To av brønnene har Hot Swap-funksjon fra fremsiden av kabinettet.

HAF XB er utstyrt med håndtak på hver side, slik at transportering skal være enkelt, selv om vektnålen stopper på 8,2 kilo. Dessuten sikter Cooler Master seg inn på entusiaster og overklokkere, ved at du kan ta av hele skallet og bruke det resterende kabinettet som en testrigg.

Kabinettet er forventet i salg i slutten av november, og vil ifølge Sweclockers få en pris på rundt 750 norske kroner i Norden.

(Kilde: Sweclockers, Techpowerup)

Les også
Lian Li PC-V650: Lite, men meget godt kabinett
Les også
Dette kabinettet koster 8000 kroner
Les også
Cooler Master Cosmos II: Dette er kabinettnerdenes våte drøm
annonse

Les også