Tek.no

Nyhet

Dette er luksusversjonene av Galaxy S6 og S6 Edge

24 karat, sa du?

Karalux
15 Apr 2015 12:32

For en og en halv måned siden slapp Samsung med brask og bram sine nye toppmodeller, Galaxy S6 og S6 Edge. Telefonene har knapt rukket å nå norske butikkhyller, men allerede nå er det lansert nye versjoner av begge utgavene. Det er imidlertid ikke Samsung som står bak, men det vietnamesiske gullbeleggingsselskapet Karalux. Ikke uventet er det altså forgylte versjoner av både S6 og S6 Edge som nå er lansert, skriver GSMArena.

Se alle bildene nederst i karusellen!

Gjør allerede dyre telefoner enda dyrere

Karalux har publisert en rekke bilder av de gullbelagte telefonene, som ser nokså stilige ut med den nye designen. Særlig Edge-versjonen nærmest oser eksklusivitet med 24 karat gull på alle kanter – også rundt kameraet. Både fram- og baksiden har fått beholde den opprinnelige fargen. Det er neppe tilfeldig at Karalux har valgt akkurat modellene i hvit og gull som testmodeller for gullbehandlingen. Blått hadde kanskje bli litt voldsomt.

Karalux skriver selv på nettsiden sin at det tar tre timer å gullbelegge hver telefon. Over de 10 lagene med gullbelegg legges også et nanobelegg som skal forhindre korrosjon.

Det er imidlertid ikke til å komme unna at gullbelegget vil gjøre de allerede dyre telefonene enda dyrere. I skrivende stund koster grunnmodellene av Galaxy S6 og S6 Edge henholdsvis 6 519 og 7 780 kroner, men med gull i kantene kommer et pålegg på 400 dollar. I norske kroner tilsvarer dette ca. 3 250 kroner, noe som sender prisene opp til henholdsvis hoderystende 9 769 og 11 030 kroner. Ikke direkte billig, altså. Karalux har for øvrig også flere andre gullbelagte telefoner på samvittigheten, deriblant forgylte versjoner av iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Syns du en gullbelagt Galaxy S6 Edge hørtes dyr ut?
Dette er en iPhone 6 til 27 millioner kroner! »

(Kilde: GSMArena)

annonse