Tek.no

Nyhet

Nye fotobager fra Lowepro

15 Mai 2011 04:08

Amerikanske Lowepro spesialiserer seg på sekker, bager og liknende for fotoutstyr. Nå i mai lanserer de et par nye serier – Photo Sport AW, som er en ryggsekk og en skulderveske, og Quick Case, som er en liten og praktisk fotobag til systemkameraet.

Rask og trygg tilgang

Lowepro Photo Sport AW-serien er designet for eventyrere som liker å ha med seg fotoutstyr på tur med for eksempel ski, sykkel eller snowboard. Serien består av en toroms skulderveske og en mer tradisjonell ryggsekk, og begge skal sørge for rask og smertefri tilgang til kameraet.

Den nedre seksjonen på begge produktene inkluderer Lowepros Ultra-Cinch Camera Chamber som skal forhindre at kameraet spretter rundt mens man er i bevegelse. Den øvre seksjonen gir fleksibel lagringsplass – med plass til 13,9 liter på ryggsekken og 9 liter på skuldervesken.

Beskyttelse av ekte lær

Lowepro har også gitt ut en ny serie med kameravesker, ved navn Quick Case. Det første produktet i denne serien har et klassisk design som skal beskytte kameraet samtidig som det gir rask adgang.

Materialet på bærevesken består av en blanding av nylon og ekte lær – noe som skal gi ekstra motstand mot sammenstøt, samt beskyttelse mot fukt, støv og sand. På innsiden har vesken myk polstring som beskytter linse og LCD-skjerm mot riper og liknende.

Quick Case-serien blir tilgjengelig i to størrelser: Quick Case 120 for systemkameraer med kit zoom som på bildet øverst, og Quick Case 100 for bridge og ultrazoom, samt kompakte systemkameraer.

(Kilder: PhotographyBLOG (1), PhotographyBLOG (2))

Les også
Går rettens vei for bilder av bin Ladens lik
Les også
Stereokamera kan redde liv
Les også
For deg som er retrobevisst
Les også
Kodak selger arvesølvet
annonse