HTC lover flere Windows-mobiler i 2013

Men store skjermer er ikke på planen.

Det har gått noe dårligere både for HTC og Windows Phone i det siste enn det HTC har håpet på. HTC vil likevel fortsette med sin satsning på Windows Phone, ifølge CNET Asia.

Under Mobile World Congress i Barcelona fikk CNET Asia noen interessante uttalelser fra HTCs visepresident for global produktplanlegging, Tai Ito.

Han forteller at de har et godt samarbeid med Microsoft for en fremtidig lansering i år.

– Jeg forstår at Windows Phone 8 ikke er så bra som markedet forventet, men vi tror det kan ta litt tid og vil fortsette å jobbe med Microsoft, sa visepresiden Ito til CNET.

– Ingen store skjermer

Ito forteller at de etter alt å dømme ikke vil lansere noen mobiler med veldig store skjermer i nær fremtid. I stedet vil de prøve å finne ut hva forbrukere vil ha ved hjelp av tilbakemeldinger fra brukere. Videre fant CNET Asia ut at designelementer fra HTC One etter all sannynlighet ikke blir å se i kommende Windows Phone-mobiler. Familie-modellen ser ut til å forkastes.

Klamrer seg fast

HTC har gjentatte ganger klamret seg fast til operativsystemer som opplever motgang. De holdt ut lenge med Microsofts Windows Mobile gjennom ferden mot helvetes porter, men satset også tungt på Android OS helt fra fødselen og til stor suksess.

Det er ikke godt å si hvor Windows Phone 8 er på vei, men med stadig utvikling fra konkurrenter som Apple, Google, Ubuntu, BlackBerry og til og med Mozilla er konkurransetrykket i alle fall ikke synkende.

(Kilde: CNET Asia)

Les også
Nye HTC One kan fjernstyre TV-en din
Les også
HTC Desire X: Smartmobil for smarte brukere
Les også
HTC One X+: HTCs One X på steroider
annonse