Til hovedinnhold
NyhetAj aj, for en skjerm

Ny PC-skjerm med massiv oppløsning

ViewSonics nye vidunder har en massiv oppløsning, men du har nok neppe råd.

Vegar Jansen, Hardware.no

Hardware/Taipei: Først når vi får se det, vet vi hva vi vil ha. Frem til i dag ante vi derfor ikke at vi har lyst på en ny PC-skjerm med superoppløsning.

ViewSonic VP3280-LED er ikke spesielt stor, prangende eller elegant. Men når vi først begynte å se på den, ble det plutselig vanskelig å ta blikket vekk. Om vi nå nevner en lysstyrke på 450 candela og en oppløsning på 3840 x 2160 piksler fordelt på 31,5 tommer, vil kanskje noen av dere forstå hva vi mener.

– Den er i hovedsak påtenkt bruk innen industri, medisin og design, eller andre steder der det kreves stor fokus på små detaljer, kunne en representant for ViewSonic fortelle der vi stod og dagdrømte.

På forespørselen om pris ble vi rykket tilbake til den lavoppløste hverdagen. Skjermvidunderet vil nemlig koste rundt 35 000 amerikanske dollar. Det er godt over to hundre tusen kroner, min kjære venn. Og lurer du nå på om det er med eller uten MVA, har du uansett ikke råd.

Men hvis du er av typen som har råd og behov, kan vi fortelle at ViewSonic skal ha sin VP3280-LED ferdig til levering i årets fjerde kvartal.

annonse