Til hovedinnhold

– En fullblods brettbank

Fokus Bank er først i Norge med nettbank til nettbrett.

De fleste av oss har langt på vei kuttet ut fysisk bank med nettbank, og mange har også tatt i bruk mobilbank med litt begrenset funksjonalitet. Nå hevder Fokus Bank at de har kommet med en fullverdig bankløsning som er tilpasset Apple-nettbrettet iPad - en "brettbank".

– Dette er ingen tilpasset Iphone-app eller avansert nettbank-link. Dette er en fullblods brettbank, sier Ole Øyen i Fokus Bank.

Øyen ser for seg at brettbanken brukes til dagligdagse gjøremål i banken, som å betale regninger og overføre penger. Til mer omfattende banktjenester, som administrering av lån eller fondsparing, vil det fortsatt være best å bruke vanlig nettbank.

Dra pengene over fra kontoen din

Ifølge Fokus Bank vil iPad-versjonen deres skille seg ut, både fordi den er mer omfattende enn mobilbanken og mer praktisk enn nettbanken.

– Allerede på forsiden får du oversikt over hele økonomien din- på en helt annen måte enn før. Brettbanken vår er nesten like detaljert som en vanlig nettbank - men mye mer praktisk, sier Øyen.

I brettbanken er det også en "drag-and-drop"-funksjon, som skal gjøre det smidig å overføre penger.

– Du kan rett og slett dra pengene fra kontoen din og så slippe dem over til riktig betalingsmottaker, forklarer han.

Ifølge statistikk fra Fokus Bank skjer nå 70 000 transaksjoner i måneden via mobilbanken, noe som er sju ganger mer enn for et år siden. Samtidig har bruken av telefonbank gått ned og bruken av nettbank har stabilisert seg.

Last ned Fokus Brettbank til iPad i App Store

Mer om
annonse