Telefonterror-app klar for Android

Bli kvitt slitsomme telefonselgere.

Normalt skal det ikke være verre enn å registrere seg mot telefonreklame i Brønnøysundregisteret. Likevel blir tilsynelatende mange oppringt til stadgihet av telefonselgere og folk som lager markedsundersøkelser, og det kan forståelig nok være plagsomt.

Av den grunn har nettsiden Telefonterror.no fått mange tilhengere de siste årene. Dette er en søkbar database som lister opp tusenvis av telefonnummerne til bedrifter som driver telefonsalg, samt aktører innen markedsundersøkelser og inkasso-byråer.

Nå får Android-brukere tilgang til appen Hysj, som sorterer ut de samtalene du aldri vil ta. Fra før finnes det en tilsvarende app i Apple App Store, fra en annen utvikler.

Les også: iPhone-app mot telefonselgere

Automatisk på lydløs

Hysj fungerer som et filter på inkomne samtaler til din mobil. Dersom det for eksempel er en bedrift som er registrert hos Telefonterror.no som ringer, vil mobilen din automatisk settes på lydløs - uten vibrering. Dermed slipper du å bli forstyrret under middagen for å avvise den som ringer. Du kan også søke opp navn eller numre via appen.

Dette er den "offisielle" Android-appen til Telefonterror.no, men det betyr kun at utvikler har fått tillatelse til å bruke dataene fra databasen.

Kjøp Hysj for 22 kroner i Android Market

Les også
Her er månedens beste Android-apper
Les også
Her er våre 21 favoritt-apper
Les også
Opera Mini for Android: Surf raskere og billigere
Les også
App-sjekking knuser nettdating
Les også
Sjekk sjampoen din med mobilen
Les også
Voldteksmenn kan felles av bSafe
Les også
Er sønnen din homofil?
Les også
iPhone-app parkerer bilen for deg
Les også
Her har du fem nyttige apps
annonse