Nyhet

Dette kommer i september

Høst betyr mange nye godsaker i butikkene

Systemkamera

Sony Nex-5n

September er alltid en spennende måned, siden det er tiden for mange store lanseringer. Vi kan antakelig ikke gi deg en komplett liste denne gangen, da vi forventer at det lanseres produkter i løpet av måneden som og kommer i salg i september. Siden vi ikke vet om dem ennå, kan vi naturligvis heller ikke ta dem med i denne lista.
Men her er i hvert fall det vi vet om:

Systemkamera:

Nex-5n
Dette er Sonys nyeste speilløse systemkamera, som ble lansert sammen med Nex-7. Det er lite, raskt og ser ut til å ha det du forventer av funksjoner – og litt mer. Autofokusen er lynrask til et slikt kamera å være. Laveste pris i Produktguiden i dag er 5095 for huset og 900 kroner mer med 18-55 kit-objektiv.  Men siden det er så nylansert skal du ikke se bort fra at prisen faller litt snart.

Olympus E-PL3

Olympus E-PL3
Olympus lanserte dette kameraet samtidig med E-P3, men det har ikke kommet i butikkene ennå. Det er ventet innen få dager. Kameraet er litt enklere enn E-P3, men det er også vesentlig mindre og en del billigere. Den reduserte størrelsen gjør det attraktivt for de som vil ha et lite kamera uten at det blir for mange kompromisser.

Olympus E-PM1

Olympus E-PM1
Dette er Olympus kandidat til minste og letteste hybridkamera, og er imponerende lite. Det bør komme i butikkene samtidig med E-PL3, men koster noe mindre. kameraet har noe mindre funksjonalitet enn E-PL3, men har samme bildekvalitet.

Pentax Q

Pentax Q
Enda et hybridkamera kommer i butikkene denne måneden, nemlig Pentax Q, som ikke er noen direkte konkurrent til de andre, da den har mye mindre bildebrikke,  og dermed et mer kompakt system, men som ikke kan levere den samme bildekvaliteten som kameraene nevnt over.

neste side finner du nye kompaktkameraer, objektiver og skrivere