Til hovedinnhold

Vinn årets beste multimediemobil

Om halvannen måned går Gulltasten 2009 av stabelen. I den forbindelse kårets årets beste mobilprodukter i flere forskjellige kategorier. Disse mobilene kåres i samarbeid av folket og en fagjury.
For å finne de nominerte mobilene i hver kategori er vi ute etter forslag fra folket, for å sikre at vi får med oss de viktigste mobilene. Alle de som sender inn forslag vil ha mulighet til å vinne en av mobilene som vinner den høythengende Gulltasten.
Denne uken vil vi gjerne ha forslag på hva som er årets beste multimediemobil.
Vant musikkmobil
Den siste måneden har vi bedt om forslag på hva som er henholdsvis årets beste musikkmobil, årets beste designmobil og årets beste kameramobil. Responsen har vært overveldende. Siste nominasjonsrunde gjaldt årets beste kameramobil. Vi har derfor trukket ut en av de som deltok i denne til å vinne selve mobilen som vinner Årets kameramobil på Gulltasten 2009.


Den heldige vinneren av årets kameramobil er Nils Oftedal fra Bismo. Av tidligere vinnere har Magnus Otterstad Hilsen fra Skjåk vunnet årets musikkmobil, mens Kjell Knutssen fra Røyneberg vil vinne årets designmobil. Alle vil motta premien sin i etterkant av selve kåringen som finner sted den 19. november.
Av de mange forslagene som kom inn i forbindelse med årets beste kameramobil er blant annet Samsung Pixon 12, Sony Ericsson C905, Samsung I8910 Omnia HD og LG Black Label 40.
Vinn multimediemobil
Den neste uken vil vi ha forslag på hva som er årets beste multimediemobil. For å delta må du sende en mail til konkurranse@mobilen.no merket Årets multimediemobil – forslag.
Mailen skal inneholde et forslag på en mobil som har kommet ut det siste året som kan kategoriseres som en multimediemobil. Den må være oss i hende før 06:00 på onsdag den 14. oktober. 

Les også
Stem på årets beste mobiler
Les også
Visuell telefonsvar til Sony-Ericsson-mobiler
Les også
Vinn årets beste kameramobil
Les også
Se hvem som vinner årets musikkmobil
Les også
Vinn årets beste musikkmobil
Les også
Gjør klar til årets mobilbegivenhet
Mer om
annonse