Tek.no

Nyhet

Dette er Årets operatør

Vegard Haugen
12 Nov 2010 15:05

Ringeprisene blir stadig bedre, nye tjenester, teknologier og abonnementskonsepter lanseres, og det er rett og slett ganske trivelig å være mobilbruker i Norge.

I år hadde vi flere sterke kandidater som var nominert til Årets operatør og Årets operatørtjeneste på Gulltasten.

Juryen har bestemt at utmerkelsen som Årets operatør går til One Call, mens Chess stikker av med seieren for Årets operatørtjeneste for sitt spennende abonnementskonsept OnFlex.

- Veldig stas
One Call har vært nominert til Årets operatør tidligere, men aldri vunnet. I år har imidlertid det meste gått veien for denne prispresseren, med både sterk kundevekst, innovative abonnementsløsninger og økt kundetilfredshet.

- Det er selvfølgelig veldig stas å bli kåret til Årets operatør. 2010 har vært er fantastisk år - vi har for andre året på rad blitt kåret til å ha Norges mest fornøyde mobilkunder (EPSI), vi vant kundeserviceprisen under Callsenterdagene, vi kom på topp 50-listen over bedrifter med best omdømme, og nå - rosinen i pølsa - Årets mobiloperatør, sier Salg- og markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call til Mobilen.no.

Konkurransen blant operatørene i Norge er kanskje tøffere enn noen gang. Hva synes dere One Call har gjort for å skille seg ut?

- Konkurransen er tøff, det er det ingen tvil om. Hver dag er en kamp for å holde på de kundene man har, og få nye. Vårt mål er og gi kundene billigere og bedre mobiltjenester og samtidig tjene nok penger til at vi kan være der for kundene også i fremtiden. Når vi ser på utmerkelsene og kundeveksten i 2010 så har vi åpenbart fått til det, svarer han.

- Men, vi gir oss ikke med dette. Det er fortsatt mye igjen av året og om ikke lenge kommer vi med med flere spennende nyheter, avslutter Sandaker.

De andre nominerte til Årets operatør var Chess, Network Norway, NetCom og Tele2.
Chess OnFlex Årets operatørtjeneste
Mobilselskapet Chess var blant de som knivet skarpest med One Call om tittelen til Årets operatør, og det med god grunn. En av årsakene er det unike abonnementskonseptet Chess OnFlex, som i år vinner prisen for Årets operatørtjeneste.

- Dette er vel egentlig den gjeveste prisen å vinne, fordi den anerkjenner evnen til forretningsutvikling. OnFlex er et avansert produkt, men med innspill fra våre egne kunder når det gjelder de ulike nivåene har det blitt et veldig bra abonnement. Det er veldig, veldig kjekt å vinne denne prisen, sier administrerende direktør Rolf Barmen i Chess til Mobilen.no.

- OnFlex kom gradvis, men folk fikk øynene opp og fikk forståelse for det. Det har vært vårt kjerneprodukt i høst, sier han videre.

Han forklarer også at mange har byttet over til Sjakkmatt, en billigere kopi av One Call Gavepakka der du kan bruke mobilen så mye du vil ut året for 89 kroner, og at han er spent på hvordan dette blir til neste år.

- 2011 blir et forferdelig spennende år. Vi skal være veldig aktive, og vi skal følge konkurrentene våre hele veien, avslutter Barmen.

De andre nominerte til Årets operatørtjeneste var Telenor WiMP, Tele2 Bipper, Network Norway Femtocell og NetCom LTE, som vant prisen for Årets nyvinning.

Se bilder fra Gulltasten 2010:
Med b.la Haddaway, Tôg, Tommy Steine, Knut Yrvin og - ikke minst - den norske mobilbransjen

Les også
Mer for pengene hos One Call
Les også
All mobilbruk for 199 kr
Les også
Spar tusenlapper på årets mobiler
annonse

Les også