Tek.no

Nyhet

Fortnite «låner» populær funksjon fra erkerivalen Apex Legends

Niklas Plikk
8 Apr 2019 15:00

Det er hard konkurranse om spillerne i den såkalte Battle Royale-sjangeren, hvor Fortnite foreløpig er den regjerende spillkongen.

I det siste har imidlertid spillutviklerne i Epic merket stadig økt press fra nykommeren Apex Legends. Da spillet ble lansert tidligere i år ble det lastet ned over 25 millioner ganger i løpet av en snau uke, og siden den gang har populariteten bare økt.

For å beholde forspranget har nå Epic valgt å implementere en av de mest populære funksjonene fra Apex Legends inn i Fortnite: Muligheten til å gjenopplive lagkamerater etter de har falt.

Nesten identisk

Her beskriver Epic hvordan Reboot-kort vil fungere i Fortnite.

Så fort den nye oppdateringen rulles ut vil spillere miste såkalte Reboot Cards når de blir drept. Dette kortet kan plukkes opp av lagkamerater, og brukes ved en «Reboot Van». Ikke helt ulikt Apex Legends' «Revive Station».

En Reboot Van kan bare brukes én gang per lag, og man kan bare gjenopplive én lagkamerat. Det vil også være begrenset hvor ofte bilen kan gjenopplive noen. Spilleren som kommer tilbake i live vil heller ikke ha noe utstyr.

Bilene vil være spredd rundt forskjellige steder på kartet.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Epic «låner» en funksjon fra den ferske konkurrenten. Det tok den bare noen uker fra Apex Legends ble lansert til Fortnite plutselig hadde et «ping-system» som var nesten helt likt.

Akkurat som i Apex Legends kunne lagkamerater nå enkelt «pinge» deler av kartet og landskapet med enkle kommandoer og beskjeder, som for eksempel «fienden er her borte» eller «la oss gå denne veien».

Hva synes du om at Fortnite får flere av de samme funksjonene som Apex Legends? Er det frekt eller smigrende? Kommenter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Les også
League of Legends kan være på vei til mobilen
annonse

Les også