Til hovedinnhold

Apple slipper angivelig «AirPods Pro» innen kort tid

Stein Jarle Olsen, Tek.no

Det har lenge vært kjent at Apple jobber med en oppfølger til de helt trådløse øreproppene AirPods. Apple har naturligvis ikke innrømmet noe selv, men detaljer har dukket opp i form av både kodelekkasjer og prototypebilder.

Nå har ny informasjon dukket opp fra China Economic Daily som sier at de støydempende Airpods-oppfølgerne trolig slippes allerede denne måneden. Hvis kilden er korrekt vil de arve Pro-etternavnet til årets dyrere iPhone-modeller, og bli hetende Airpods Pro.

Metalldesign

Dette ikonet i iOS 13.2 avslørte det nye designet.

Airpods Pro skal ha et nytt metalldesign og ørepropper som går inn i ørene, i motsetning til dagens propper som ligger lengst ut i øregangen. De vil være støydempende, og prisen er angivelig satt til 260 dollar. Det er 60 dollar – ca 550 kroner – mer enn dagens variant.

Her i Norge selges Airpods for 1490 kroner eller 1790 kroner hvis du vil ha ladeetui med trådløs lading. De nye variantene vil dermed trolig koste over 2000 kroner.

En av de tydeligste tegnene på at Airpods vil få støydemping ble avslørt i iOS 13.2, hvor en ny animasjon viste hvordan iPhone-brukere kan justere mengden støydemping på de nye øreproppene. Det har også dukket opp bilder av det som angivelig skal være prototyper av øreproppene, som viser et litt annerledes etui enn vi kjenner i dag.

Les også: Mange Airpods «dør» etter to-tre år. – Bør vare fem år, sier Forbrukerrådet

Dette skal angivelig være prototypen av de nye øreproppene. Legg merke til det nye etuiet.
annonse