Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Lanserer PlayStation 5 i nye farger

Fra neste måned blir Sonys konsoll å få i fem nye varianter.

PlayStation 5 i fem nye farger.
Sony

Sonys PlayStation 5-konsoll er stadig svært populær (og utfordrende å få tak i), men hittil har den kun vært å få it hvit versjon. Nå melder Engadget om at Sony fra og med neste måned vil selge konsollen i ytterligere fem fargevalg, de fleste betydelig sprekere enn hvit/sort-kombinasjonen vi er vant med.

De nye fargene kommer i form av plater du kan bytte ut de hvite originalplatene med, og er som følger:

  • Midnight Black
  • Cosmic Red
  • Nova Pink
  • Starlight Blue
  • Galactic Purple

Disse fargene matcher de samme fargene som ble introdusert på kontrollene litt tidligere, som du kan se i videoklippet under:

Fargene skal være inspirert av et galaksetema, noe bakgrunnen i video- og bildemateriallet viser tydelig. Under kan du se videoen av selve konsollplatene:

Koster omtrent en femhundrelapp

Siden det er snakk om kun et bytte av de utvendige, hvite platene på konsollen trenger du altså ikke kjøpe en splitter ny konsoll for å skaffe deg en ny farge. Men du må betale minst 55 dollar for å få tak i disse alternative platene, eller rundt 500 norske kroner med dagens kurs.

Platene vil bli å få for både den digitale varianten og den disk-baserte varianten (eller «Ultra HD Blu-ray»-baserte, om du vil). Først ut vil den røde og sorte varianten komme, allerede i januar. Deretter blir rosa, blå og lilla tilgjengelig innen «første halvdel» av 2022.

Det er kanskje ikke en stor trøst for de som enda ikke har fått tak i en konsoll, og dessverre er stadig etterspørselen langt større enn det fabrikkene kan dytte ut. Dette bekreftet også leverandørene til oss da vi tok tempen på konsollmarkedet for kort tid siden.

annonse