Til hovedinnhold

Nå kommer fulltastatur fra Asus

M530w er Asus' nye forretningstelefon. Nå viser det seg at telefonen vil komme til Norge, så vel som Sverige og Danmark.

Mobilen er myntet på forretningsbrukeren, og og spesialiteten er e-post. Til dette har M530w et fullt qwerty-tastatur, slik at det går unna når du skriver.

Av støtte for e-post har telefonen støtte for en rekke e-postsystemer, som pop3, imap, Microsoft Exchange og Blackberry 4.0.

3G - men ikke super-3G
M530w har støtte for 3G, og dermed får du gode hastigheter når du surfer mens du er på farten. Men den mangler super-3G, som er i ferd med å bygges ut i Norge og som ville gitt enda høyere hastigheter.

Nykommeren har Wi-Fi, slik at du også kan bruke det trådløse nettverket hjemme eller på kontoret for å surfe eller skrive e-post. For lokal overføring finner du blåtann i versjon 2.0.

Kameraet i M530w kan ta bilder i oppløsninger inntil to megapiksler. Det har også en makrofunksjon som aktiveres automatisk dersom du skal ta bilder av noe på nært hold. For eksempel detaljer på et visittkort.

Skjermen viser 320 x 240 piksler, noe som lenge har vært vanlig i Windows-baserte mobiler. Størrelsen er på 2,4 tommer, noe som er en tidels tomme større enn for eksempel Samsung i600 og like stort som på HTC S710.

Leser dokumenter
M530w har Windows Mobile 6 Standard. I denne utgaven av operativsystemet har du mulighet til å lese Office-filer som er laget i Word, Excel eller Powerpoint. Men du kan ikke redigere filene, eller opprette nye. Videre kan du også lese PDF-filer.

Det er foreløpig ikke kjent når M530w kommer til Norge og hva telefonen vil koste.

(Kilder: Asus)

Les også
Nokia E75 i butikkene
annonse