Tek.no

Nyhet

Enklere å bruke vår prisguide

Prisguide.no i ny drakt
7 Nov 2008 10:00

Tek.no-nettverkets prisguide er en av våre mest populære tjenester. Her kan du sammenligne prisene i 80 nettbutikker, på alt fra mobiler og kamera til hvitevarer og TV. Du finner andres erfaringer, spesifikasjoner og bilder av produktene du ønsker å kjøpe.

Nå har vi gitt tjenesten en velfortjent overhaling for å gjøre den klar for julehandelen. Det er for det meste snakk om små grep, som vi håper skal gjøre det litt enklere å finne frem.

Det har blitt mulig å sortere produktlistene etter flere kriterier. I tillegg til å kunne sortere etter laveste og høyeste pris, kan du også sortere på produktnavn eller hvor populære produktene er.

Nå er det også mulig å søke i produktlistene. Dette er som regel den raskeste måten å finne frem til et spesifikt produkt på.

Når du sammenligner priser på et produkt, kan du se logoen til butikkene du har å velge mellom, samt som tidligere lese hvilke erfaringer andre har hatt med disse butikkene. Disse elementene har også fått en visuell overhaling.

Butikklogoer og ny design på erfaringer

Vi tar også med at selve modertjenesten, Prisguide.no, nå også fremstår i ny drakt. Her finner du akkurat samme prisguide som på resten av Tek.no-nettverket.

Forslag, innspill, ris eller ros?

Vi håper endringene faller i smak. Har du tilbakemeldinger eller tips til andre ting du vil forandre i vår prisguide, hører vi gjerne fra deg. Send oss en e-post eller bruk diskusjonstråden nedenfor.

Les også
Kjøp og salg i ny drakt
Les også
Prøv vårt nye bruktmarked
Les også
Vår prisguide øker i omfang
annonse

Les også