Tek.no

Nyhet

Stilren 3D-TV fra Toshiba

20 Sept 2010 09:42

Om du er blant de estetisk bevisste elektronikkforbrukerne og samtidig har latt deg smitte av 3D-entusiasmen kan det være Toshiba vil pirre nysgjerrigheten din med sin nye serie av LED-TV-er, eller LED-LCD om vi skal være presise.

Serien har fått navnet Regza WL og skal bli tilgjengelig i Norge i løpet av oktober i år. Regza WL blir Toshibas første kolleksjon av LED-baklyste apparater med støtte for 3D og vil komme i størrelsene 40, 46 og 55 tommer og med full HD.

TV-ene får en bildeoppdateringsfrekvens på 200 Hz og skilter blant annet med en 3D-tilpasset videreutvikling av Toshibas eget oppskaleringssystem Resolution+, samt et system som automatisk optimaliserer skjermens lysstyrke når den oppdager et 3D-signal for å kompensere for tap av lys ved bruk av lukkerbrillene.

Ellers står de dekorative egenskapene sterkt i fokus, og Regza WL-serien er utviklet i samarbeid med det danske prisbelønte designfirmaet Jacob Jensen Design, som tidligere blant annet har jobbet med flere av Bang & Olufsens produkter.

Samarbeidet har resultert i slanke TV-er på bare 2,89 cm i dybden, materialer i høy kvalitet og rammeløst glass. I tillegg har man droppet vanlig knapper på TV-en og i stedet integrert et touchpanel i fronten som lyser opp ved berøring.

Øvrig utstyr/spesifikasjoner:
– 1 par lukkerbriller
– 7.000.000:1
– 4x HDMI®, 2x USB (med støtte for DivX HD, MKV, JPEG, MP3)
– 1x Scart(FUll),1xScart (AV - input), komponent video, kompositt video, CI+
– SoundNavi, Audyssey EQ, Dolby Volume
– Integrert Wi-Fi-tilkobling

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Avatar tilgjengelig i 3D
Les også
Brillefri 3D fra Toshiba
Les også
Supertynn 3D-LED fra Samsung
Les også
Ny og større OLED-TV fra LG
Les også
Stor samletest av 3D-TV-er
Les også
Samsung tar 3D-grep
Les også
3D-TV – spørsmål og svar
annonse

Les også