Tek.no

Nyhet

Blir denne bekreftet i dag?

11 Okt 2010 07:50

Ryktebørsens omtaler av HTCs nye Windows Phone 7-enheter vil ingen ende ta. Det som foreløpig virker å være minst sikkert er hva slags navn enhetene vil ha. Oppfølgeren til fjorårets Windows Mobile-versting HTC HD2 blir vekselvis omtalt som HD3 og HD7.

At det vil komme en modell ved navn HD7 virker iallfall sikkert. Nå har modellnavnet nemlig blitt godkjent av Global Certification Forum, som er en organisasjon som godkjenner nye enheter for salg hos verdens GSM-operatører.

Sertifiseringen avslører foreløpig lite annet enn noen av de trådløse teknologiene i telefonen, og at den vil støtte MMS-meldinger. Det vil imidlertid neppe bli lenge før vi får endelig klarhet i hvilke modeller som dukker opp, og hvor disse blir tilgjengelige.

Pressekonferanse i dag

Windows Phone 7 ble første gang offentliggjort og vist frem i Barcelona, i februar i år. I dag går etter alle solemerker startskuddet for siste etappe i Windows Phone 7s vei mot mobilhyllene.

Microsoft har nemlig innkalt til pressekonferanse i Norge, og flere andre steder i verden, i forbindelse med Windows Phone 7. Det er forventet at mange av spørsmålene rundt de kommende modellene, og ikke minst tjenestene, vil bli besvart i løpet av dagen.

Vi er selvsagt til stede på pressekonferansen. I mellomtiden må vi nøye oss med nye lekkede bilder av HTC HD7 og Microsofts nettside for Windows Phone 7, som har åpnet noen timer i forkant av lanseringen.

Les også: Windows Phone 7 - Lek eller alvor?

(Kilder:wmpoweruser.com, engadget.com, theunwired.net)

Les også
Meego snart klar for Desire og Nexus One
Les også
Windows Phone 7 i oktober
Les også
Les Microsofts svar om Windows Phone 7
annonse

Les også