Til hovedinnhold

Ny Nexus fra Motorola?

Ved starten av året ble det sagt fra Google-sjefene at Nexus One kun var den spede begynnelsen på en serie av telefoner. Det ble også fortalt at neste telefon ut ville være en profftelefon med fulltastatur.

Da det dukket opp en del bilder med av noe som angivelig skulle være en ny Motorola-modell ved navn Shadow ble det spekulert i om det var denne som skulle følge opp den HTC-produserte Google-telefonen.

Det er foreløpig ikke sagt noe som helst offisielt om telefonen, og de nevnte bildene ser unektelig en anelse syntetiske ut. Nå har det dukket opp en Wi-Fi-sertifisering av det man tror kan være Shadow - en Motorola-telefon med modellnavnet MB810.

Telefonen skal ha støtte for nyeste standard trådløst nett, men forøvrig er spesifikasjonene rene spekulasjoner. Spekulasjonene går i retning a 4,3 tommer kapasitiv skjerm, kamera på åtte megapiksler og HDMI-tilkobling.

Sertifiseringen kan være av en helt annen telefon eller enhet, men fulltastaturmobilen med den store skjermen ser ut til å ha gitt ryktebørsen blod på tann. Grunnlag for en liten klype salt er at mange så langt har regnet med at også Nexus Two ville være HTC-produsert.

Les også:

(Kilde: androidguys.com)

annonse