Tek.no

Nyhet

LGs nye supertelefon?

Per-Øyvind Nordberg
16 Nov 2010 17:00

LG har tidligere sagt at de skal komme med mobiltelefoner som kjører på NVIDIAs Tegra 2 platform til den fremtidige delen av Optimus-serien deres. Nå kan den første informasjon rundt dette være lekket.

Telefonen som enn så lenge har fått kallenavnet LG Star, stiller med 1080p full-HD video-opptak, et 8 megapikslers kamera, en skjerm på fire tommer, og ikke minst den tidligere nevnte tokjerneprosessoren NVIDIA Tegra 2. Dette vil gjøre den til den kraftigste mobiltelefonen vi så langt har sett, og vil være med på å skape en ny dimensjon innen grafikk og ytelse for mobiltelefoner, hvis disse ryktene stemmer.

Telefonen skal også kjøre på Android, men hvilken versjon det er snakk om er ennå uklart. Det sies dog at det skal være en nærmest uendret utgave av Googles operativsystem.

Man kan også se at telefonen har et frontkamera, og det sies også at kraftpakken skal ha et 1500 mAh batteri, utvidbar lagringskapasitet og microUSB-tilkobling. Det er forventet at Star kommer på markedet tidlig 2011, og vi kan vel ikke gjøre annet enn å håpe at disse ryktene stemmer.

Les også: Google-sjef viste frem Nexus S
Les også: Ryktene om nye Xperia stabler seg opp
Les også: Samsungs neste toppmodell?

Kilde: (engadget)

Les også
LG med enda en supertelefon?
Les også
LG Star i ny video
Les også
Ryktene om nye Xperia stabler seg opp
Les også
Optimus One i millionklubben
Les også
10,1 tommers Galaxy Tab?
Les også
Er dette Sony Ericsson X12?
Les også
LG GT540 har fått Android 2.1
Les også
Dette er fremtiden
Les også
Android 2.2 ikke bra nok for LG
annonse

Les også