Til hovedinnhold

Windows Phone 7 om en måned?

Bluetooth SIG er interesseorganisasjonen for selskaper som benytter seg av og utvikler Bluetooth-teknologien. Nye Bluetooth-standarder og profiler godkjennes av denne organisasjonen. Det gjør også ny maskinvare som bruker teknologien.

Dermed ser vi titt og ofte at informasjon om nye telefoner lekker ut fra hjemmesidene til organisasjonen. Denne gang er det LGs C900 med Windows Phone 7 som har dukket opp på organisasjonens sider.

Telefonen skal bli tilgjengelig på alle kontinenter, og ifølge Bluetooth SIG er slippdatoen en gang omkring 28. september, altså om såvidt over en måned. Telefonen har fulltastatur og vil bli tilgjengelig i tre ulike utgaver.

Ifølge nettstedet phonearena.com skal en slik lanseringsdato stemme overens med operatøren AT&Ts markedsføringsmateriale for fjerde kvartal.

Nettstedet engadget.com poengterer imidlertid at denne datoen er tidligere enn det Microsoft har snakket om så langt, og at programvaregiganten ikke engang vil ta i mot innhold til programbutikken Windows Marketplace før oktober.

(Kilder: phonearena.com, engadget.com)

annonse