Tek.no

Nyhet

Apples neste ørepropper lekket på nettet

Winfuture.de
9 Mar 2020 13:28

Bilder av Apples neste treningsørepropper ser ut til å ha lekket på nettet, sammen med en håndfull spesifikasjoner. Nettstedet Winfuture.de hevder informasjonen gjelder det hittil uannonserte produktet Powerbeats 4, som ifølge nettstedet skal komme i tre forskjellige farger.

Ifølge en spesifikasjonsliste som samme nettside har fått tilgang til skal øreproppene ha en batterilevetid på 15 timer, og bare fem minutter lading skal være nok for at de skal fungere i én time. Dette er en solid oppgradering sammenlignet med forgjengeren Powerbeats 3, som kom i 2016, som holdt i 12 timer.

Fortsatt kabel

Akkurat som Apples siste ørepropper på markedet vil Powerbeats 4 komme med selskapets nye H1-brikke, som gjør at de kobler seg til mobilen ekstra raskt og støtter funksjoner som aktivering via «Hey, Siri».

I motsetning til forgjengeren vil kabelen mellom proppene gå ut fra gummifliken du har over øret, fremfor å henge ned på fremsiden. De er altså ikke helt trådløse, slik Powerbeats Pro er. Det er kanskje like greit, med tanke på hvor enorm ladeboksen til PowerBeats Pro er, og hvor klønete det er å ta dem av og på. Da kan det være en fordel å kunne henge dem rundt halsen, og ikke måtte finne plass til dem i ladeetuiet.

Hvis nettstedets informasjon stemme vil øreproppene komme i tre forskjellige farger – rød, hvit og svart, og trolig koste rundt 200 dollar når de slippes. Prisen er imidlertid bare spekulering basert på utsalgsprisen til forgjengerne i 2016.

Kan vises frem denne måneden

Powerbeats 4 er fortsatt ikke offisielt avslørt av Apple, og nøyaktig lanseringsdato er heller ikke kjent. Da Powerbeats 3 ble lansert var det i forbindelse med iPhone 7-lanseringen høsten 2016, men det har vært mye snakk om at Apple skal avholde en ekstraordinær lansering mot slutten av mars. Der kan det hende de også har planlagt å vise frem Powerbeats 4.

Med tanke på hvor mange messer og arrangementer som har blitt avlyst i det siste, som Mobile World Congress og bilmessen i Geneve, kan det imidlertid hende Apple ser seg nødt til å utsette sin lansering også.

annonse