Til hovedinnhold

Denne lille boksen er kraftig nok for VR-spilling

Brix Gaming VR er spillmaskinen for deg med lite plass.

Vegar Jansen

Tek.no/Taipei: I fjor slapp Gigabyte sin Brix Gaming UHD – et lite aluminiumstårn med GeForce GTX 950-grafikk, som senere også kom ut i en utgave med GTX 1050 Ti.

Vegar Jansen, Tek.no
Vegar Jansen, Tek.no
Vegar Jansen, Tek.no

Nå har Gigabyte lagd en ny og sterkere – for ikke å glemme «VR-klar» utgave: GB-BNi7HG6-1060. Hvis du synes det høres komplisert ut kan du nok like godt bare kalle den Brix Gaming VR.

Det som i hovedsak skiller denne fra Gaming UHD-utgaven er grafikkdelen. I Brix Gaming VR har Gigabyte klemt inn et Nvidia GeForce GTX 1060. Sammen med prosessoren, en Intel Core i7 7700HQ, har du da nok kraft til å drive et VR-oppsett som HTC Vive eller Oculus Rift.

Fire skjermutganger

Med et volum på ikke mer enn 2,6 liter, snakker vi om et svært liten maskin som kan dekke dine VR- og generelle gamingbehov.

Fire skjermutganger i form av 2 x DisplayPort og 2 x HDMI 2.0 betyr at du ikke burde savne noe der heller.

Tårnet takler opptil 64 GB RAM og kan utstyres med både PCIe M.2 SSD-er og en vanlig 2,5-tommers harddisk som kan romme de fleste spillene dine.

Akkurat når vi får Gigabyte Brix Gaming VR i butikkhyllene er litt uklart, men forhåpentligvis er dette en modell som blir tilgjengelig i løpet av høsten.

annonse