Til hovedinnhold

Kan nærme seg verdenslansering

LGs G2 har blitt godkjent av amerikanske myndigheter, noe som kan vitne om bred lansering.

LG har nå fått godkjent en ny mobil, som etter alt å dømme er den beryktede G2, av amerikanske Federal Communications Commisions (FCC). I godkjenningen er det nevnt LTE- og HSPA-frekvenser som er tilpasset det amerikanske markedet – bortsett fra CDMA.

Dette kan vitne om en verdenslansering.

7. august er sannsynligvis datoen

Lanseringen finner etter alt å dømme sted den 7. august, altså om 13 dager. I invitasjonen til LGs pressearrangement denne datoen sto det nemlig "Great 2 have you" med G og 2 uthevet og med dobbelt så stor skrift som resten av setningen. Det tar vi som et solid hint.

G2 har fått Qualcomm Snapdragon 800 som systembrikke, om vi skal tro ryktene. Dette er Qualcomms raskeste variant. Grafikkløsningen skal også være bedre enn i tidligere modeller, og det kommer godt med når skjermen måler 5,2 tommer og kjører Full HD-oppløsning.

Også på kamerafronten vekker ryktene oppsikt. 13 megapiksler er oppløsningen, noe som også tyder på at det kan være mer påkostet.

Her kan du lese flere detaljer om G2 fra ryktebørsen »

Rekordsalg

LG har nylig gitt ut kvartalstallene for årets andre kvartal, som viser at de har solgt rekordmange 12,1 millioner smarttelefoner. Selskapet håper, ifølge Reuters, at deres nye toppmodell vil hjelpe til med å smalne gapet mot Samsung og Apple som er henholdsvis verdens største og nest største smarttelefonprodusenter når vi ser på salgstallene.

(Kilde: reuters, engadget)

annonse