Til hovedinnhold

Nå er det slutt på gratis VPN-bruk

Kun én av våre vante travere lar deg fortsatt prøve uten kjøp.

I en rekke artikler har vi satt fokus på VPN, og hvordan denne teknologien enkelt kan hjelpe deg med å bli anonym på Internett. Vi har fortalt hvem som tar privatlivet ditt på alvor, testet hva slags hastigheter du får mens du bruker VPN, og stort sett holdt oss til de samme leverandørene – for å ha noen faste holdepunkter.

Den siste tiden har imidlertid etterspørselen etter VPN skutt i været. Med langt større etterspørsel enn tidligere er det heller ingen grunn for de fleste av disse tjenestene til å tilby gratis prøveperioder før man kjøper.

Mullvad er ikke akkurat vanskelig å ta i bruk.

Nesten bare Mullvad igjen

På bare et par måneder har nemlig det gratis prøvealternativet forsvunnet fra nesten alle leverandørene vi har testet ut tidligere.

Private Internet Access, TorGuard og Astrill har alle fjernet dette alternativet, og Ipredator må få beskjed før du registrerer deg hvis du skal få teste løsningen noen dager gratis.

Dermed er det kun Mullvad, av alternativene vi har omtalt til nå, som lar deg få lov til å prøve løsningen gratis i en uke uten forhåndsregistrering.

Nå har riktig nok Mullvad vist seg å være både en av de enkleste og raskeste løsningene å ta i bruk, så for en nykomling til VPN-verdenen som vil teste det ut, er slett ikke dette et dårlig alternativ – selv om det bare varer i tre timer.

Du kan ha mange gode grunner:
Slik blir du helt anonym på Internett »

Vet du om andre VPN-tjenester med gratis prøveperioder? Del gjerne i kommentarfeltet:

Mer om
annonse