Til hovedinnhold

Apple har hyret klokke-topp

Tidligere TAG Heuer-toppsjef jobber nå hos giganten.

Det ser ut som Apple har tatt enda et steg på veien til at deres mye omtalte smartklokke «iWatch» skal bli en realitet. Klokkeprodusenten TAG Heuer bekrefter nemlig at en av deres toppsjefer allerede har gått til Apple.

Sjefen det er snakk om er personen som tidligere var øverste hode for TAG Heuers salg- og butikksatsning, Patrick Pruniaux. Han har jobbet i selskapet i syv år, og kan komme til å spille en nøkkelrolle om Apple lanserer en teknologisk imponerende klokke i et marked som fra før er preget av godt håndverk og eksklusive materialer, men lite innovasjon.

Nettstedet 9To5Mac spekulerer i at Pruniaux jobber i Apples salg- og markedsavdeling, noe som ikke skulle by på helt ukjente arbeidsoppgaver for ham.

Ifølge en anonym kilde hos Apple skal selskapet ha forsøkt å ansette flere fra TAG Heuer, men Pruniaux er den eneste som hittil har flyttet over. Han er den hittil siste ansettelsen Apple har gjort som kan kobles direkte til en eventuell ny smartklokke.

Den siste tiden har Apple nemlig ansatt både eksperter på medisinske sensorer og mote, samt treningseksperter fra Nike, noe som stemmer godt med de ryktede funksjonene klokken skal få.

Mange rykter

iWatch er fortsatt ikke bekreftet av Apple. Likevel strømmer det stadig på med flere rykter. Overfor nettstedet Re/code hevdet journalisten John Paczkowski senest i forrige måned å ha mottatt en rekke fakta om produktet fra sine Apple-kilder.

Ifølge ham skal Apples klokke blant annet sette fokus på helse og velvære, ha en rekke biometriske sensorer og by på en tett kobling mot iPhone. Apple skal videre holde fast ved iWatch-navnet, som det ubekreftede produktet så passende har gått under til nå.

Klokken skal komme i én utgave for menn og én for kvinner, når den etter ryktene slippes i høst.

Om du vil være blant de første som sikrer deg en iWatch kan du melde deg på vår iWatch-varsling. Da får du beskjed straks smartklokken er å få kjøpt i norske nettbutikker.

Visste du at Apple har laget både kamera og spillkonsoller?
Ikke alt selskapet tar i blir til gull » (Ekstra)

(Kilder: Mac Rumors, 9To5Mac)

annonse