Til hovedinnhold

Dette er årets mest piratkopierte TV-serie

Tar tronen for andre året på rad.

Flere ganger har vi rapportert om den enorme populariteten som HBO-serien Game of Thrones har blant piratene på Internett, noe regissøren har uttalt bare er positivt, mens andre har kritisert i skarpe ordelag.

2013 nærmer seg nå ubønnhørlig slutten, og det viser seg at Game of Thrones med enkelhet har holdt «konkurrentene» på god avstand blant de mest nedlastede TV-seriene i året som har gått.

Solid førsteplass

Nettstedet TorrentFreak kan nemlig melde at årets sesongavslutning av serien tar pirat-førsteplassen for 2013 med solid margin, med hele 5,9 millioner nedlastninger via BitTorrent.

Nyheten er neppe overraskende, da vi tidligere rapporterte at nettopp denne episoden allerede har tatt en piratrekord etter at 170 000 mennesker delte episoden samtidig på et tidspunkt, noe som gjorde at den ble lastet ned over én million ganger bare i løpet av ett døgn.

På andreplass over de mest nedlastede TV-seriene finner vi Breaking Bad med 4,2 millioner nedlastninger, og tredjeplassen innehar The Walking Dead med 3,6 millioner. Hele topp ti-listen kan du se hos TorrentFreak.

Kanskje blir «oppfølgeren» til Breaking Bad også en piratfavoritt: Spinoff-serien «Better Call Saul» kommer på Netflix »

(Kilde: TorrentFreak)

annonse