Til hovedinnhold

Android-apper for enhver smak

Noen av disse nykommerne bør du definitivt se nærmere på.

Det er en liten stund siden sist vi presenterte en oversikt over nye Android-apper, men nå er den eventuelle ventetiden endelig over! Denne gangen er det flere apper som kvalifiserer til en plass på den stadig voksende listen over de essensielle Android-appene.

Appene som ikke har fått stjerner på logoen av oss kan fortsatt være interessante, men vi har ikke vurdert disse som generelle nok, og ei heller så spesielle at de utmerker seg.

Les også: Dette er månedens nye Android-apper (juni) og Voìlà, rykende ferske Android-apper (mai)

Flipboard

Denne geniale appen samler nyheter, dine venners Facebook-statuser, Twitter-tweets, RSS-feeds et cetera, og presenterer alt sammen som et slags mobil-magasin. Bilder fra lenker lastes automatisk, slik at du slipper å trykke deg inn på hver enkelt lenke.

Gjenoppdag sosiale medier og nyheter med Flipboard (gratis)

Instapaper

Med Instapaper kan du lagre artikler og websider, slik at du får nettløs (offline) tilgang til det senere. Pocket (tidligere Read It Later) er gratis og gjør mye av den samme nytten, men Instapaper har samtidig et veldig bra grensesnitt og kan også synkroniseres med flere andre apper.

Les ferdig på toget hjem med Instapaper (18 kroner)

Kicksend

Kicksend er en app som lar deg sende flere bilder eller videoer i samme slengen til andre Kicksend-brukere på Android-plattformen, eller hvilken som helst e-postadresse. Praktisk og enkelt, pene menyer.

Del bildene dine privat med Kicksend (gratis)

Nike+ Running

Løpe-appen til Nike ser bra ut og har en rekke spennende funksjoner. Støtte for Nike-produkter som sko eller klokker. Merk at Nike+ Running ikke kan brukes på Sony Ericsson Xperia-modeller eller Motorola Atrix.

Kom deg opp av sofaen med Nike+ Running (gratis)

Word Lens

Denne appen lar deg oversette skrift på plakater, skilt, menyer og lignende via kameraet på mobilen din. Fungerer fint, men appen støtter bare engelsk og enten spansk, italiensk eller fransk, og du får kun én språkpakke på kjøpet.

No se pierdan en la traducción... con Word Lens (29 kroner)

Shake Spears

Er du den nye Lancelot? I dette ridderspillet skal du konkurrere til hest og danke ut motstanderen med lansen din. Shake Spears er absolutt morsomt, og konseptet er glimrende, men samtidig kunne kanskje grafikken vært litt bedre og spillet vært litt mer variert.

Sløy din fiende i Shake Spears (gratis)

Ocean Tower

Dette er en flottere og mer avansert utgave av tårn-spill á la populære Tiny Tower. Hensikten er å bygge det høyeste, flotteste tårnet, med de beste fasillitetene for beboerne. Du kan også bygge under vann.

Bygg i høyden og dybden med Ocean Tower (gratis)

AutoRap

Husker du Songify? Hva med La-di-da? Apper som bruker såkalt "auto tuning" til forandring av sangstemmen pleier å ha kort levetid, og sånn sett synger kanskje AutoRap på siste verset allerede nå. Samtidig vil nok ganske mange sette pris på denne rappe'-appen, for den er litt småmorsom.

Bli den neste Tupac Shakur - NOT - med AutoRap (gratis)

MixBooth

I rekken av flåsete apper, som FatBooth, AgingBooth og BaldBooth, kommer nå MixBooth – fra samme utvikler som de nevnte flåsete appene. Med MixBooth blander du ansiktstrekk fra to personer og får frem et fiktivt, potensielt underholdende bilde.

Le deg skakk med MixBooth (gratis)

Where's My Perry?

Oppfølgeren til hiten Where's My Water heter Where's My Perry, og går stort sett ut på akkurat det samme. Noen forskjeller er det likevel, som at du her må samle på gnomer og at du må forholde deg til lasere som endrer vann til is eller damp, eller omvendt.

Hjelp "Agent P" i Where's My Perry (6 kroner/gratisversjon)

Øvrige nye: Monster Park, Fantasy Kingdom Defense HD, Asphalt 7: Heat, The Dark Knight Rises***, Slices for Twitter***, Dyreparken (Kristiansand), Mutant Roadkill, Amazing Alex***.

Sjekk hele listen:
Dette er de essensielle Android-appene

annonse