Tek.no

Nyhet

Blackberry-importør leverer trådløs bedrift

Iris Andersson
17 Okt 2007 10:23

- Nå kan man få fordelene både av BlackBerrys overlegne push-teknologi, kryptering og driftssikkerhet og den fleksibiliteten Trådløs Bedrift gir. Jeg garanterer at dette skjer til svært konkurransedyktige priser, understreker Helge Birkeland, administrerende direktør i Trigcom AS.

Les også:
- Proffnett blir enklere
- Bedrifter
- Nordmenn best på mobil epost

Fasttelefon og mobil
Trigcom Trådløs Bedrift fungerer med både fasttelefon og mobil. Løsningen er leverandøruavhengig og skal gi bedrifter full fleksibilitet og valgfrihet.
Bedriftens hovednummer kobles i en svarkjede som gjør at innringer kommer til rett person eller funksjon i bedriften.  Dersom ingen svarer, blir innringer viderekoblet til en i samme ansvarsområde eller gruppe. Dette skal altså være med på å sikre at innringer får svar.

Enkel webtilgang
Administrasjon av tjenesten gjøres via web. Bedriften velger en administrator som logger seg på med brukernavn og passord for å få tilgang til administrasjon. Her får man også til gang til "statistikk" som er en tilleggsmodul som gir deg en total oversikt over alle samtalene i bedriften.
Bedriftens brukere logger seg enkelt på tjenesten via telefonen, og kan svare for alle gruppene de er medlem av. Brukerne benytter også telefonen for å sette over samtaler til andre. Man kan sette over ved å benytte kortnummer.

annonse

Les også