Til hovedinnhold

Ny tjeneste gir deg tusenvis av filmer på LG-TV-en

Headweb er en prisbelønt svensk streamingtjeneste som tilbyr over 4300 leiefilmer med et stadig økende utvalg. Tjenesten ble lansert i Norge i fjor og er allerede blitt landets største i sitt slag. Nå meldes det at Headweb blir en del av LGs smart-TV-tilbud.

Filmtjenesten ble tilgjengelig fra og med 14. april og krever altså enten en Blu-ray-spiller, TV eller hjemmekinosystem fra LG med smart-TV-funksjon. De første modellene med denne funksjonen finnes allerede på markedet, og flere smart-TV-klare modeller slippes i løpet av mai måned.

I begynnelsen vil det kun være Headwebs gratisfilmer som blir tilgjengelige, men tjenesten skal oppdateres i løpet av sommeren slik at alle filmtitlene i Headbweds arkiv blir tilgjengelige for LG-kundene.

Samarbeidet med Headweb er det seneste leddet i LGs kontinuerlige satsing på nettbaserte underholdningsprodukter. Fra før av tilbys blant annet premiumstjenestene Viaplay og SF Anytime i LGs smart-TV-portal, i tillegg til andre tjenester som Youtube, Picasa og Google Maps.

(Kilde: Pressemelding)

annonse