Her er Sonys 3D-TV

CES-messen i Las Vegas er vel i gang, og det er forventet av majoriteten av nyheter på elektronikkmarkedet vil bli vist frem her. Alle store og små produsenter er på plass for å vise frem hva vi har i vente den nærmeste tiden av elektroniske løsninger.
Sony reklamerte allerede under fjorårets IFA-messe i Berlin at de ville komme med 3D-kompatible flatskjermer i 2010. Vi spådde i romjulen at 2010 ville bli introduksjonsårets for 3D, og allerede i starten av CES-messen har LG vist frem sin kommende 3D-modell. Sonys 3D-skjerm vil komme på markedet til sommeren.
3D og trådløs
Du kan altså ta med deg 3D-opplevelsen hjem i din egen stue, og det i Full HD oppløsning. Motionflow 200 Hz PRO og Image Blur Reduction hjelper til med å gi skarpe bilder i tre dimensjoner, tiltross for raske bevegelser. For å se filmer eller innhold i 3D må du bruke briller med Active Shutter-glass teknologi.
Den nye skjermen fra Sony er spekket med utstyr, og blant nyhetene er mulighet for å koble flatskjermen opp i mot internett trådløst. Oppkoblet kan du benytte skjermen til å for eksempel se filmsnutter fra YouTube, holde deg sosialt oppdatert på Facebook eller finne bilder via Flickr.
Nytt design
Som nevnt kommer Sony med en ny flatskjerm til sommeren som har støtte for 3D. Den nye modellen som har fått betegnelsen Bravia LX900 har fått en helt nytt design. Det nye konseptet, Monolithic Design, gir skjermen en minimalistisk design med materialer i høy kvalitet.
Det nye designet gir også mulighet for å vinkle selve skjermen bakover inntil 6 grader. Hensikten er å gi mulighet til å benytte skjermen på moderne, lave møbler. Det nye designet vil omfatte andre produkter som Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer i 2010.
Prisen på LX900 er foreløpig satt til 21 000 kroner for 40-tommeren, 31 000 kroner for 52-tommeren og 37 000 kroner for 60-tommeren. Skjermene skal være tilgjengelig fra juli 2010.

Les også
Blu-ray spiller med 3D
Les også
3D-TV i butikk fra mars
Mer om
annonse