Nyhet

Oppfølger til Galaxy S i februar

Nylig ble det annonsert at Samsung nådde salgsmålene sine for toppmodellen, Galaxy S, i 2010. Hele ti millioner enheter solgte flaggskipet. Dette utgjorde halvparten av Samsungs salg av smarte telefoner i 2010.

Tredobler smarttelefonsalget

Fra å ha solgt 20 millioner smarttelefoner i 2010 forventer nå Samsung å selge 60 millioner smarttelefoner i 2011. Det er spesielt i Asia og Sør-Amerika Samsung ønsker å befeste sin posisjon.

Det var sjefen for Samsungs mobildivisjon, Shin Jong-kyun, som fortalte dette til nettstedet koreatimes.co.kr under Consumer Electronics Show i Las Vegas.

Bekrefter Galaxy S-oppfølger

Samsung-toppen bekreftet også ryktene om snarlig lansering av en oppfølger til Galaxy S. Oppfølgeren vil komme på messen Mobile World Congress i Barcelona som går av stabelen om omtrent en måned.

Som ryktene den senere tid har antydet vil telefonen bli utstyrt med en dobbeltkjernet prosessor og en skjerm basert Super-AMOLED Plus-teknologien. Flaggskipet vil kjøre Android 2.3 Gingerbread ved lansering.

Tegra 2?

Det er uklart hvorvidt prosessoren vil bli den ryktede oppfølgeren til Samsungs Hummingbird-prosessor, eller om telefonen vil basere seg på Nvidias Tegra 2-plattform med en tokjernet ARM Cortex A9-prosessor.

Tegra 2-plattformen begynner virkelig å skyte fart om dagen, med flere annonserte telefoner, og LGs Optimus 2X som nærmer seg markedet.

Dreining mot LTE

Shin fortalte også at Samsung ville presentere fyldigere planer ved den kommende messen, og at dreiningen mot LTE-basert utstyr ville gi nye muligheter for mobilprodusentene.

I disse nettbrettider er det også verdt å få med seg at Samsung skal ha solgt 1,5 millioner enheter av sin Galaxy Tab i 2010.

Les også:

(Kilde: koreatimes.co.kr)

Les også
Samsung teaser Galaxy S2
Les også
Dato klar for ny Galaxy S
Les også
Her er de nye Samsung-Androidene
Les også
Galaxy S i mål
Les også
Galaxy S-salget går strykende
Les også
Samsung Nexus S
annonse