Nyhet

Se videoklippene Apple fjernet

Antenne-problemene til iPhone 4 har fått mye oppmerksomhet i sommer. Holder du mobilen i et bestemt grep risikerer du nemlig å miste dekningen, og det har nærmest ført til oppstandelse i saksøkerlandet USA.

Vi merket imidlertid lite til signalproblemene da vi testet iPhone 4 over flere dager, og konkluderte med at problemet hadde blitt overdrevet.

Måten Apple har svart på kritikken fra brukerne og media er dog gjenstand for en kanskje enda større kritikk. Først lovet de bort iPhone 4-deksler, men det ble ansett som en mager trøst for alle de som i stedet ville ha en ny iPhone som fungerte som den skulle.

Deretter dukket det opp videoer på Apples nettsider som viste at også andre mobiltelefoner, som Nokia N97 Mini, mistet signalet ved å holde mobilen på en bestemt måte - tilsynelatende for å sette konkurrentens modeller i et like dårlig lys..

Nå er videoene fjernet fra nettsidene til Apple, uten at det gir noen begrunnelse for hvorfor. Nøyaktig de samme videoene av andre mobiler som også mister signalet ligger imidlertid fortsatt på Apples You Tube-kanal.

Blant telefonene som Appple også mener har de samme signalproblemene som iPhone 4, finner vi blant andre Nokia N97 Mini, Motorola Droid X, og Samsung Omnia II.

Se resten av filmene Apple fjernet på deres egen You Tube-kanal.
Kilde: Mobil.nu

Les også
Han er Apples syndebukk
Les også
Disse har micro-SIM
Les også
iPhone 4 allerede utsolgt
Les også
Så mye koster iPhone 4
annonse