Tek.no

Nyhet

Slik blir Gulltasten 2012

Det faglige programmet til mobilbransjens store prisutdeling er klart.

26 Sept 2012 06:05

Den 8. november går mobilbransjens egen prisutdeling, Gulltasten, av stabelen på Scandic Hotel Fornebu.

Gulltasten arrangeres av Mobilen.no for sjuende året på rad, og i tillegg til at vi skal kåre blant annet Årets mobil, Årets operatør og Årets forhandler, kan vi også i år by på et svært spennende faglig program.

Her er hva du kan glede deg til på årets Gulltasten-arrangement, hvis du melder deg på her.

Faglig program Gulltasten 2012

August Baumann – CEO TeliaSonera Norway
Baumann skal snakke om rollen til forhandlerleddet fremover. Telia har også vært gjennom en restrukturering av sitt forhandlerledd. Hvilke erfaringer har de gjort så langt?

Henning Eriksen – Markedssjef Rimi
Dagligvarebransjen er preget av høy konkurranse. Hvilke grep har Rimi gjort for å beholde kundene? Rimi har bl.a. vært tidlig ute med å bruke mobilteknologi. Hvilke erfaringer har de gjort seg rundt differensieringsstrategier og hvordan skille seg ut fra de andre butikkene?

John Strand - Strand Consult
John Strand er en kjent teleanalytiker fra Danmark som jobber globalt. Strand gir oss et innblikk i hvordan forbruker og bedrifter vil tenke i årene som kommer. Hva vil de kreve av sine leverandører og hvilke tjenester forventer de at telekomforhandlerne vil dekke for dem.

Bjørn Ivar Moen - Leder for Telenor Business Norge
I tillegg til å sitte i ledelsen i Telenor Norge, med ansvar for bedriftsmarkedet og forhandlerapparatet i Telenor, er Bjørn Ivar Moen også styreleder i Kjedehuset og Telefast. Hvilke endringer står forhandlerapparatet ovenfor og hvordan må de tilpasse seg i årene som kommer med marginpress, kravstore kunder og økende netthandel?

Fredrik Gørrisen - Direktør Telekom og Mobil i Microsoft
Nye Windows: en ny hverdag for alle: Med Windows 8 og Windows Phone 8 gjør Microsoft virkelighet av løftet om en ny hverdag som virkelig drar nytte av «cloud» og av nye brukerflater. Vi ser på Windows 8, hvordan vår bruk av teknologi endres, og hva det betyr for mobilbransjen i årene som kommer.

Andreas Niss - Adm. Dir i Elkjøp Norway AS
Er det mulig å få til en multikanalstrategi? Å kombinere netthandel med tradisjonell faghandel gir en rekke utfordringer på pris, produkt, lager og lokalt utvalg. Elkjøp er en av de få aktørene som under en lenger tid har jobbet aktivt med en multikanal strategi. Andreas Niss vil fortelle oss om noen av utfordringene de har hatt og hvordan de har løst dem. De vil også dele sitt syn på hvilke utfordringer som kommer de nærmeste

Jon Ivar Bjørtomt, Direktør Tele2 Residential Ny riksdekkende forhandlerkjede: I 2013 åpner Tele2 en riksdekkende forhandlerkjede med Tele2-butikker. Tele2-sjefen Jon Ivar Bjørtomt vil gi oss et innblikk i hvorfor Tele2 åpner egne butikker. Er det plass til en ny kjede, hvilke markedsmål har Tele2 og hvilke planer har de for å lykkes?

Les mer om Gulltasten her

Gulltasten vil i 2012 arrangeres i sammenheng med AppWorks, Norges største konferansene for mobile applikasjoner og tjenester.

annonse