Tek.no

Nyhet

Apple-bilen kan bli basert på BMWs elbil

Tim Cook skal ha besøkt i3-fabrikken i Tyskland.

BMW
28 Juli 2015 06:00
annonse

Ryktene om at Apple har lyst til å lage en elbil har blusset opp det siste halvåret. Senest i forrige uke ble det også klart at de har ansatt en tidligere Chrysler-sjef som angivelig skal være med og lede utviklingen av en Apple-bil.

Nå får ryktene om Apple-bilen enda mer vann på mølla, skriver Slashgear. Apple-sjef Tim Cook har etter sigende besøkt en BMW-fabrikk i Tyskland for å se nærmere på elbilen deres som kalles i3. Karosseriet til BMWs elbil skal visstnok være svært aktuelt å bruke som utgangspunkt i en mulig elbil fra Apple, skal vi tro ryktene.

BMW skal satse mer på elbiler

Blir BMW i3 malen for Apples elbil? Foto: BMW

Også Manager Magazin, et vanligvis velinformert bilmagasin fra Tyskland, omtaler en mulig samarbeidsavtale mellom Apple og BMW. De bekrefter at Tim Cook, og flere andre fra toppledelsen i Apple, nylig besøkte i3-fabrikken til BMW i Leipzig. De har derimot ingen ytterligere informasjon om hvorvidt Apple og BMW kom til enighet om å samarbeide.

annonse

Magasinet skriver for øvrig at BMW ønsker å produserer nye elbiler i i3- og i8-seriene sine de neste fem årene. En SUV skal være aktuell, og det samme skal en cabriolet-versjon av BMW i8.

Kjendisinvestor tror Apple-bilen kommer i 2020:
Carl Icahn ønsker seg en førerløs iCar »

(Kilder: Slashgear, Manager Magazin)

Les også
Nå skal Apple begynne å selge strøm
annonse

Les også