Nyhet

Ny kampanje for Snapchat på Windows-mobiler

Håpet er lysegrønt, selv i stummende mørke.

Mange delelystnes yndlingsapp Snapchat nyter stor suksess på operativsystemene Android og iOS, men lager hodebry for Microsoft og de som bruker en smartmobil med Windows.

I Windows-økosystemet er nemlig Snapchat helt fraværende – noe som ser ut til å være gjort med overlegg fra Snapchats side:
– De hater Microsoft >>>

Det betyr likevel ikke at mengdene av folk med Windows-mobiler der ute helt har resignert. På change.org er det mulig å lage underskriftskampanjer – elektroniske riktignok, men likevel – og nå har det blitt startet en ny med det selvforklarende navnet «We Want Snapchat for WP».

Vi skriver «en ny» ettersom det allerede finnes en med 67 000 underskrifter.

Dårlig med lys i tunellen

Ikke akkurat barn av regnbuen: Snapchat vil ikke ha noe med Windows å gjøre.

Det er i hvert fall ikke noe å si på optimismen, men som vi altså tidligere har vært inne på ser det ut til at Snapchat-ledelsen ganske enkelt ikke vil gjøre tjenesten tilgjengelig på Windows.

Det betyr at de ikke kommer med noen offisiell app for denne plattformen, og i tillegg motarbeider de alle tredjeparts applikasjoner.

Foruten dette står det spesifisert i brukervilkårene at du ikke skal «logge inn eller forsøke å få tilgang til Tjenestene via uautoriserte tredjepartsapplikasjoner eller -klienter.»

Så selv om det faktisk finnes en uautorisert Snapchat-app for Windows kalt Specter, rapporteres det også om at brukere av denne får sin Snapchat-konto sperret.

Enn så lenge er det altså ingen gode løsninger i sikte for brukere med Windows-mobiler, men håpet lever i det minste videre.

Her har du én grunn til Snapchat:
Ny selfie-funksjon byr på mange rare øyeblikk >>>

(Kilde: SoftPedia)

Les også
Snapchat kan få en tøff konkurrent i 2017
Les også
Snapchat har blitt helt annerledes – dette gjør de nye knappene
Les også
Derfor kommer Snapchat trolig aldri til Windows-mobiler
Les også
Microsoft Lumia 950: Skal du ha en skikkelig bra kameramobil, bør du ta en kikk på Lumia 950
Les også
Denne Snapchat-oppdateringen bør du laste ned
Les også
– Windows Phone er jo genialt
annonse