Tek.no

Nyhet

Samsungs nye smartklokke har fått norsk pris

Så mye på du punge ut for nye Galaxy Gear S.

6 Nov 2014 15:20

Samsung var ett av selskapene som stjal showet under årets IFA-messe i Berlin. På rekke og rad trakk de opp den ene nye mobiltelefonen etter den andre, der i blant Note 4.

Sammen med mobiltelefonen vakte også Samsungs nye smartklokke, Gear S en del oppsikt. Nå begynner klokken å nærme seg norske butikkhyller, og stadig flere nettbutikker har avslørt hva den kommer til å koste.

Ganske så avansert

Gear S er den tredje generasjonen av Gear-klokker fra selskapet, og tar vi en kikk på prisene hos nettbutikkene i Prisguide, ser vi at du må regne med å betale rett i overkant av tre tusen kroner for et eksemplar.

Som det nyeste tilskuddet på treet kan Gear S friste med en rekke nye funksjoner. Blant annet har den fått innebygget GPS, slik at du kan navigere deg rundt via klokken når du er på tur eller trener.

Ellers har den også fått en UV-sensor så den kan passe på du ikke blir solbrent, altså vil den fortelle deg om det er på tide å smøre seg med solkrem eller ei. Klokken har også plass til et nano-simkort slik at klokken kan brukes uavhengig av smarttelefon.

Trives best sammen med en smarttelefon

Samsung Gear S bruker operativsystemet Tizen, og skal du få det maksimale ut av alle funksjonene og mulighetene, må du pare klokken opp med en kompatibel Samsung-mobil.

Under årets messe opplyste Samsung oss om at det på det tidspunktet var omlag 1000 apper å velge i som kunne kjøres på klokken. Nedenfor kan du se en video av vårt første måte med den nye Gear-modellen.

Kjenner du til hvordan klokken har utviklet seg gjennom tiden?
Her kan du lese historien om det som har blitt smartklokker i dag (Ekstra) »

Les også
Dette er Samsungs første mobil med deres eget operativsystem
Les også
Sveitsisk klokkeprodusent kaster seg på smartklokke-karusellen
Les også
LG G Watch R: Smartklokka som ser ut som en vanlig klokke.
Les også
Samsungs nye smart-klokke har UV-varsel og SIM-kort
annonse

Les også