Tek.no

Nyhet

På fredag kan du gjøre et skikkelig kupp

Det er snart duket for «Black Friday», og det betyr mange gode tilbud.

24 Nov 2014 14:56

Fredag 28. november braker det nok en gang løs med «Black Friday». Dette er et konsept fra USA, men de siste årene har denne dagen fått mer og mer innpass hos den norske handelsstanden.

«Black Friday» er den første fredagen etter Thanksgiving, og butikkene kjemper om å komme med de feteste tilbudene. Tradisjonelt sett snakker vi om supertilbud på en hel serie med produktområder, enten det er PC-er, mobiltelefoner eller kjøleskap.

Denne fredagen regnes også som starten på julehandlingen, og oppfattes nærmest som et barometer på folks kjøpsvilje og dermed hvordan julehandelen vil bli.

Kraftig voksende i Norge

I Norge er fenomenet relativt ungt, men allerede for to år siden var det flere gode tilbud å finne. For ett år siden tok det derimot helt av, og du fant gode tilbud uansett hvor du snudde deg. Mange butikker ble nok også tatt litt på fersken, for det var mange som kom med tilbud litt ut på fredagen.

«Black Friday» i år tyder på å bli enda råere enn i fjor. En rekke butikker har allerede etablert egne nettsider for salget, og vi har sett flere eksempler på at butikker har en nedtelling som går ut på fredag. Noen er åpne om at det er «Black Friday» på gang, mens andre forsøker seg på at det bare skjer noe veldig spennende på fredag.

Vi skal i alle fall sitte klar med bankkortet og kommer til å dele alle tilbudene vi finner i en stor oversikt her på Tek.no.

PS: Visste du at vår Prisguide-tjeneste alltid har en oversikt over de beste tilbudene til enhver tid? Du finner alle tilbudene her »

Les også
Nå er det mulig å betale med mobilen
Les også
Dette norskutviklede betalingskortet gjør pinkoder til en saga blott
annonse

Les også