Til hovedinnhold

Boxee Box får viktig oppdatering

D-Links mediastreamer Boxee Box kommer til å få det som blir kalt en "stor nettleseroppdatering" mot slutten av mars. Versjon 1.05 skal bringe med seg hovedsaklig to store oppdateringer – vesentlig raskere ytelse på nettsurfing og støtte for HTML5 og CSS3.

Sistnevnte innebærer at man for eksempel vil få større tilgjengelighet av flashbasert videostreaming på nett. Dermed blir Boxee Box gjort klar til å støtte flere nettsider som tilbyr visning av video, og er i så måte godt rustet for fremtiden.

Støtte for iPad

Alt dette har blitt offisielt bekreftet av Andrew Kippen – som er visepresident i Boxees markedsavdeling. Han har også kunne fortelle at den nye oppdateringen vil tillate at man kan streame innhold fra alle utgaver av Apples nettbrett iPad til boksen.

Boxee Box vil i tillegg støtte AirPlay, noe som gjør det mulig med trådløs overføring av data mellom iPad-en og Boxee Box-enheten.

Dette er helt klart spennende nyheter for Boxee Box-eiere og potensielle kjøpere, da kompatibilitet med andre tjenester øker tilbudet man får ved et kjøp av mediastreameren.

(Kilder: Engadget, techAU, TFTS)

Les også
Boxee lanserer Live TV
Les også
Nå kan du få porno på Boxee Box
Les også
Spotify og Boxee slår sammen kreftene
Les også
Nå snakker Boxee Box norsk
Les også
XBMC får endelig egen fjernkontroll
Les også
Sonos-utfordrer fra Simple Audio
Les også
Mediastreamer og HTPC i ett
Les også
Dlink Boxee - Nærmest perfekt medialink
Les også
Legg til Boxee i WMC
annonse