Til hovedinnhold

- Fuck you, Apple!

Fra og med i går kunne du laste ned det nye operativsystemet iOS 4.0 til iPhone og iPad. Blant forbedringene finner vi multitasking, inndeling i kataloger, og bedre e-post-støtte.

Dessverre har ikke oppdateringen fra gammelt til nytt operativsystem gått helt som det skulle for alle iPhone-brukere. Sjefsredaktør Andreas Leijon i Macworld.se fikk for eksempel sin iPhone lammet da han skulle oppdatere programvaren. Leijon gir iPhone-produsenten klar beskjed om hva han synes om akkurat det i statusfeltet sitt på Facebook: Fuck you, Apple!

Ifølge Mobil.se er han ikke alene om å slite med oppdateringen. Noen opplever problemer med MMS, andre har fått kontaktlisten sin slettet, men mer alvorlig er det for de som opplever at programvareinstalleringen stopper opp og "henger". Da melder nemlig flere om at iPhonen blir mer eller mindre ubrukelig.

Videre rapporteres det om feil med oppkobling til Googles tjenester og Exchange-server (e-post). Google tar imidlertid på seg skylden for akkurat disse problemene med deres tjenester og iOS 4.0 i sitt forum.

Mobil.se påpeker at noen av feilmeldingene sannsynligvis skyldes at brukeren har gjort noe feil. Samtidig er det et såpass stort antall iPhone-brukere som melder om feil, inklusive redaktør for Macworld, at helt feilfri kan oppdateringen tydeligvis ikke være.

Nordmenn opplever de samme feilene
Ingen av de fem iPhone-brukerne hos oss har støtt på problemer med iOS 4.0-oppdateringen, og vi har heller ikke blitt tipset om feil fra våre lesere. Et kjapt søk i forskjellige norske forum viser imidlertid at det finnes flere norske iPhone-brukere som også opplever de samme problemene.
Hvis du ennå ikke har oppdatert din iPhone kan det være lurt å vente til de første barnesykdommene er løst i en eventuell versjon 4.01 av iOS.
LES OGSÅ: Derfor skuffer iPhone 4

Har du opplevd problemer med den nye iPhone-oppdateringen? Send en mail til redaksjon@mobilen.no eller diskuter i forumet nederst på siden

Mer om
annonse