Til hovedinnhold

iPhone 4 for overklassen

Det er intet nytt at populære mobiler blir utsmykket i gull og diamanter, og disse mobilene er faktisk svært populære blant nyrike russere og øst-europeere, samt celebriteter og rike mennesker for øvrig. De siste par årene har det vært størst interesse rundt de eksklusive utgavene av iPhone, og i år er intet unntak.

Stuart Hughes har tidligere laget en utgave av iPhone 3GS (Supreme) med 22 karat gull, verdsatt til rundt 18 millioner kroner. Det var riktignok på direkte oppdrag for en kunde.

Les også: Tid for luksus

Nå har samme mann designet en luksusutgave av iPhone 4 som koster 20 000 dollar - nesten 130 000 norske kroner. iPhone 4 Diamond Edition er utsmykket med diamanter rundt hele kanten, mens selve fronten er hvit (- ikke svart, som de første iPhone 4-eksemplarene på markedet.)

Luksusmobilene til Stuart Hughes kan normalt kjøpes via http://stuarthughes.com, men for øyeblikket ser det ut til at nettsiden er overbelastet. Det kan tyde på at interessen absolutt er til stede, selv om hans iPhone 4 er over tjue ganger så dyr som originalutgaven uten diamanter.
Kilde: Engadget

Se flere luksusmobiler her

Mer om
annonse