Sony Ericsson lanserer tre nye

Amobil/Barcelona: Sony Ericsson trekker sløret av tre nye mobiltelefoner dagen før den store mobilmessen Mobile World Congress starter. Selskapet har lansert Xperia Neo, Xperia Pro og Xperia Play.

Alle telefonene som ble lansert av Sony Ericsson i dag kjører Android OS 2.3 Gingerbread, altså den nyeste versjonen av Android-operativsystemet som er tilgjengelig i dag.

Xperia Play

Av disse telefonene er det Xperia Play ryktebørsen har vært mest opprømt over. Her har Sony Ericsson fått bruke Sonys PlayStation-varemerke, og det har kommet til skikkelige spilltaster som du kjenner igjen fra PlayStation-kontrolleren din hjemme.

– Dette er mitt stolteste øyeblikk i løpet av mine ti år i Sony Ericsson, sa Rikko Sakaguchi som skal ha vært viktig for utviklingen av PlayStation-telefonen.

Sendes ut i mars

Sony Ericsson er ekstra stolt av å annonsere at Xperia Play starter shippingen allerede i mars måned, i første omgang til USA via operatøren Verizon.

Sony Ericsson Xperia Pro

Xperia Pro har fått fulltastatur, og skal ha ekstra enkelt system for å sende og motta e-posten. Når du bruker telefonen i bredskjermmodus kan den deles i to kolonner, slik at du ser en liste over e-post på venstre side og kan lese e-postene på høyre side.

Sony Ericsson Neo

Her skryter Sony Ericsson mest over kameraet. Oppløsningen er åtte megapiksler. Med tanke på antallet superlativer som ble brukt her går vi ut ifra at bildebrikken er av god størrelse, for bildekvaliteten loves å være svært bra.

Faktisk skal bildekvaliteten være så bra at den skulle kunne ta gode bilder inne i lokalet lanseringen foregikk i. Det klarte ikke engang vårt speilreflekskamera uten svært høy ISO-verdi og mye støy.

Vi kommer tilbake med sniktitter på alle de nye Sony Ericsson-telefonene så snart som mulig.

Les også
Mobilen du bare kan ringe med
Les også
Vi har prøvd PlayStation-mobilen
Les også
Vi har prøvd PlayStation-mobilen
annonse