Tek.no

Nyhet

Se Jokeren i den splitter nye Suicide Squad-traileren

Anti-superhelter kan også redde verden.

Warner Bros
14 Juli 2015 10:25

På helgens enorme nerdefest i San Diego, USA, kjent som Comic Con, ble det vist frem drøssevis av eksklusive trailere og sniktitter på kommende filmer. Noen har senere blitt sluppet offisielt senere, slik som filmen som tok oss bak kulissene til den nye Star Wars-filmen, og traileren til superheltfilmen Batman v Superman.

Det var imidlertid en drøss av filmer som ikke var ment for resten av oss. Blant dem var den første sniktitten på filmen Suicide Squad, hvor en haug av slemminger, deriblant Batmans erkefiende Jokeren, skal redde verden.

Traileren ble filmet av en av messedeltagerne og senere lekket til YouTube, hvor den plutselig fikk sitt eget liv. Den dukket opp på hundrevis av ulike kanaler, og til tross for at filmselskapet jobbet iherdig med å fjerne alle videoene, ga de til slutt opp.

I en uttalelse Warner Bros la ut på Facebook, forklarer filmselskapet hvorfor de endte opp med å slippe Suicide Squad-traileren:

sitat"I dag slipper vi det samme klippet som har sirkulert ulovlig på nettet i dens opprinnelige form, i høy kvalitet - akkurat slik den var ment å nytes. Vi synes det er synd at det måtte bli slik. Vår hensikt var at klippet skulle være eksklusivt for Comic Con-deltagerne, men vi kunne ikke fortsette å la filmen bli representert av de dårlige piratopptakene stjålet fra vår presentasjon.Warner Bros, Facebook"

Her ser du traileren:

Én av mange filmer

Her er hele Suicide Squad samlet, med unntak av Jokeren. Legg merke til Will Smith, nummer tre fra venstre.

Suicide Squad er bare én av mange filmer i det stadig voksende DC-filmuniverset.

Den vil ha tilknytning til den kommende Batman v Superman-filmen, og ser vi på skuespillerlisten på IMDB står til og med Ben Affleck oppført i Suicide Squad-listen, i rollen som Batman. Dette kan tyde på at koblingen mellom de to filmene blir tettere enn tidligere antatt. Etter at Suicide Squad er lansert vil den bli etterfulgt av filmer som Wonder Woman og Aquaman.

Filmen regisseres av David Ayer, kjent fra Training Day, og End of Watch. Filmen har premiere 5. august 2016.

Vil du ha en smakebit av Wonder Woman i aksjon?
Se henne i den nye Batman v Superman-traileren »

(Kilde: Polygon)

annonse

Les også