Ovi er åpnet

Nokias nye innholdstjeneste Ovi Store åpner i dag og er nå tilgjengelig for omtrent 50 millioner brukere over hele verden på mer enn 50 ulike Nokia-terminaler. Dermed skal finnene ut og konkurrere med Apples meget populære App Store, for å gi sine trofaste kunder mulighet til å kjøpe innhold til sine mobiler.
Du kan besøke store.ovi.com på telefonens nettleser og laste ned, tilpasse Nokia-mobilen din med ulike applikasjoner, spill, videoer, podkaster, nett- og lokasjonsbaserte tjenester og myemer.
- Ovi Store er nå åpen, og vi har lagret opp med både lokalt og globalt innhold for bruk på en rekke Nokia-terminaler, og byr på enkel og morsom shopping av innhold og applikasjoner til underholdningsmobiler så vel som forretningsmobiler, sier Christophe Joyau, ansvarlig for tjenester i Nokia Skandinavia, i en pressemelding.
I enkelte marked kan kundene oppdatere sine telefoner med mobilapplikasjonen Ovi Store ved å velge Ovi Store-ikonet i Download!-mappen på telefonen. Mobilklienten er tilgjengelig på engelsk, tysk, italiensk, russisk og spansk og kan betales via operatør i Australia, Tyskland, Irland, Italia, Russland, Singapore, Spania og Storbritannia. Her hjemme må du betale for nedlastingene dine via kredittkort, enten på mobilapplikasjonen eller på den mobile nettsiden.
Ovi Store er en mediatjeneste kombinerer Nokias eksisterende innholdstjenester i en virtuell butikk med både gratis og betalt innhold. Alle de store produsentene i innholdsindustrien distribuerer innhold, applikasjoner og spill side om side med uavhengige innholdsutviklere på Ovi Store

Les også
Dette er Nokia Ovi Store
Les også
Olav løste Ovi Store-problemet
Les også
Nå skal Internett forstå deg
Les også
Stor blunder av Nokia med Ovi Store
Les også
Programmene du bør ha på din S60-mobil
Les også
Nytt om Nokia N97
Les også
Finn veien med nye Nokia Navigator
Les også
To proffmobiler og ny innholdsbutikk fra Nokia
Les også
Nokia utfordrer Apple Appstore
Mer om
annonse